RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Alianța Pentru Patrie sare în apărarea senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă: “A intrat în lupta asta singură…”

Codrin Ștefănescu: “Șoșoacā a intrat in lupta asta singurā și fără ajutor de nicăieri!”

După incidentul de la biroul de avocatură al senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă, transformat de televiziunile și publicațiile din România într-un scandal național, Codrin Ștefănescu a postat pe contul său de socializare un mesaj în apărarea senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă, susținând că “ceea ce i se întâmpla este o manevrā, un abuz bine orchestrat pentru a-i Închide gura! Pentru a o speria!”.

Redăm integral mesajul postat pe facebook de către Codrin Ștefănescu, liderul unui nou proiect politic intitulat Alianța Pentru Patrie:

apiland.ro

“O sā zic direct! Diana Șoșoacā e o femeie curajoasā care a cerut in Parlament o anchetā pentru miliardele cheltuite de guvern in pandemie! Și noi, #AliantaPentruPatrie, am cerut același lucru! Șoșoacā a solicitat public explicații, #AliantaPentruPatrie a cerut asta, am strâns chiar și semnături in sensul acesta! Singura diferențā este cā noi, #AliantaPentruPatrie, suntem bine organizați, suntem tot mai mulți, iar Șoșoacā a intrat in lupta asta singurā și fără ajutor de nicăieri! De aceea spun clar: ceea ce i se întâmpla este o manevrā, un abuz bine orchestrat pentru a-i Închide gura! Pentru a o speria! Și atunci avem obligația sā intervenim public și sā cerem: opriți-vā, vânzătorilor de țarā! Gata cu astfel de mizerii! #AliantaPentruPatrie vā cere, in numele multor români, sā explicați de indatā cum ați cheltuit miliarde de euro din banii noștri, ai tuturor!”, a scris pe facebook Codrin ȘtefănescuContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]