libris.ro

Diana IOVANOVICI-ŞOŞOACĂ: „Jos MASCA! Obligația purtării măștii reprezintă o îngrădire a drepturilor și libertăților fundamentale!”

Titlul declarației politice este ,,Jos masca!”.

Obligația purtării măștii reprezinte o îngrădire a drepturilor și libertăților fundamentale, are aspect de botniță, afectează comunicarea orală, identificarea persoanelor, afectează demnitatea umană, prezintă risc asupra sănătății, întrucât sunt studii științifice medicale care evidențiază riscul major asupra sănătății persoanelor, cărora li se obturează respirația normala, cu înmulțirea infecțiilor în cavitatea bucală și reducerea capacității plămânilor.

Curtea Constituțională a României a decis, în Decizia nr.457/2020, asupra stării de alertă, menționând că aceasta contravine exigențelor generale ale statului de drept, în forma adoptată actuală:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


A construi prin lege o instituție nouă«starea de alertă», cu un regim evident mai puțin restrictiv decât starea de urgență reglementată de legiuitorul constituant, dar care să permită eludarea cadrului constituțional care guvernează legalitatea, separația puterilor în stat, condițiile restrângerii exercițiului unor drepturi și al unor libertăți contravine exigențelor generale ale statului de drept, astfel cum sunt consacrate de Constituția României.”

Astfel că starea de alertă este neconstituțională. Orice alte dispoziții adoptate de Executiv și de Parlament în virtutea stării de alertă sunt vădit neconstituționale și încalcă drepturile și libertățile fundamentale cetățenești.

Este de menționat că până la acest moment pe teritoriul României nu s-a declarat epidemie, astfel că nu se putea certifica pandemia și în România. Tot ceea ce se întampla în acest moment în România nu are decât conotații pur speculative, de interes economic al unor grupuri de interes formate din politicieni corupți și trădători, partide trădătoare ale poporului român, toate acestea ducând la un grup infracțional organizat de ordin politic la cel mai înalt nivel, unde afacerea măștilor, aparatelor RT-PCR, aparaturilor medicale etc. pentru așa-zisă pandemie de SARS-CoV-2 produce profituri uriașe, de sute de milioane de euro.

Nu trebuie uitat că in timpul stării de urgență, cât și ulterior, farmaciile soției domnului ministru Tăaru aveau rezerve de măști care erau vândute la prețuri astronomice. Astfel că, de la 0,60 de lei o mască înainte de pandemie, s-a ajuns la prețuri între 30 și 100 de lei bucata. Achiziționarea acestor măști s-a facut cu puțin timp înainte de intrarea în starea de urgență, artizanul principal și cel care a distrus România cu dispozițiile sale catastrofice fiind secretarul de stat Raed Arafat. Nimic nu se putea realiza dacă nu existau acordul și permisiunea președintelui României, Klaus Werner Iohannis. Fostul prim-ministru Ludovic Orban a fost persoana care a condus distrugerea României pas cu pas, din funcția de conductor al Guvernului, iar acum continuă distrugerea României din calitatea sa de președinte al Camerei Deputaților. Planul de distrugere din temelie a ceea ce a mai ramas din România se pune în practică prin contribuția tuturor partidelor politice, masca fiind principala armă de abuzuri și încălcări flagrante ale drepturilor și libertatilor cetățenești.

Acești politicieni corupți și trădători de neam și țară nu au facut altceva decat să impună sclavizarea și îngenuncherea unui întreg popor și manipularea prin televiziunile șpăguite cu peste 70 de milioane de euro pentru a vinde poporului minciuna COVID-19 și a induce și menține panica, frica de un virus care are rata de mortalitate la nivel mondial sub 1%.

Polițiștii și jandarmii bat oamenii pe stradă, în instituții, în centre comerciale, îi încătușează și îi culcă la pământ pentru o contravenție: lipsa măștii. În acest timp, conducerea Poliției și Parchetului de la Caracal este în aceeasi schemă după ce două fete au fost omorâte cu zile, în timp ce polițiștii și procurorii stateau liniștiți în fața casei în care acestea îți pierdeau zilele. 3 000 de copii au dispărut în starea de urgență, fără ca Poliția să miște un deget. Un psihopat amenință că omoară doi amârați de zugravi dintr-o locuință și chiar își pune în practică amenințările, iar Poliția și Jandarmeria privesc cu nonșalanță omorul cu premeditare, la care sunt complici prin inacțiune. Un copil moare la școală, face infarct din cauza măștii care i-a obturat respirația etc. România este omordată pas cu pas, cu măști care distrug viața, cu vaccinare căreia i se face reclamă la televiziunile private aservite și plătite din bani publici, fără a se aduce la cunoștința populației riscul inclusiv de deces al vaccinării. Copiilor li se induce spaima de viruși și bacterii, care sunt cu milioanele, iar sistemul imunitar nu se întărește decât prin libertatea de a respira, plimbări și sport în aer liber și în soare, imbrățișări, comunicare directă etc.

În tot acest timp, în Parlamentul României, Guvernul României, instituțiile statului, birourile Poliției și Jandarmeriei, în absolut toate birourile instituțiilor masca este opțională și este purtată doar de o mică parte dintre angajați, care și aceștia și-o dau jos, din cauza incapacității de respirație. Chiar și în spitale, masca este optională. Chiar subsemnata, în timp ce mă aflam cu doamna doctor Mahler în incinta Spitalului ,,Marius Nasta” din București, la Secția ATI —- COVID, dintr-un salon a ieșit un medic fară mască și a continuat să se plimbe prin spital fără mască.

Într-o proporție covârșitoare, populația României poartă masca de frica amenzilor, în niciun caz din cauza temerii de un virus care a ajuns sa înlocuiască, fără temei legal și suport științific, toate bolile care produc, de fapt sși de drept, decesul. Acele comorbidități sunt de fapt adevăratele cauze ale decesului, nu un virus nedetectabil. Să nu uităm că, în Portugalia, Curtea de Apel din Lisabona a anulat carantina a patru persoane, menționând că aparatul RT-PCR nu poate sta ca bază la instituirea carantinei. Inventatorul testulul RT-PCR, Kary Mullis, cu care se depistează COVID-19, menționa:

»Testul nu poate depista dacă ești bolnav sau dacă te vei imbolnavi.”

Acesta l-a inventat pentru a ajuta în întelegerea mai bună a virusului HIV și a precizat, înainte de a muri — interesant, de pneumonie -, în anul 2019:

,,Sunt 10 000 de retroviruși. Dacă interpretezi testul necorespunzător în cercetarea lor, poți obține ce rezultat vrei, chiar o iluzie!”

Acum intelegeți de ce din ce în ce mai mulți medici spun că acest COVID-19 este doar o iluzie, iar oamenii sunt omorâți cu zile în spitale din cauza unor protocoale, impuse la noi de Raed Arafat, care duc la decesul oamenilor?

Oamenii mor în spitale din cauza lipsei tratamentului bolilor de care suferă. Sunt tratați cu anticoagulante, antiinflamatorii și vitamine…

Mai vreau să menționez că a fost făcut un test cu privire la măști de către Asociația Pro Consumatori, în care s-a menționat ca 93% din măștile din România sunt neconforme, iar în ceea ce privește măștile copiilor, cele mai multe sunt accesorii vestimentare de tipul mască fashion copii.

Nu exista decat o mască a ipocriziei și o mască care ascunde infracțiuni de omor calificat! De aceea, voi striga până la victoria deplină a drepturilor și libertăților fundamentale: ,,Jos masca!”

Senator neafiliat

Diana Iovanovici-Șoșoacă

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info