Unul dintre odioșii frați Muraru vrea să interzică Tik Tok-ul în România!

Unul dintre cei mai antiromâni frați din politica românească, Alexandru Muraru, susține suspendarea unei funcţii esenţiale a aplicaţiei TikTok Lite, considerând acest lucru „o prioritate pentru securitatea naţională a României„.

Impactul aplicaţiilor controlate de entităţi străine pe dispozitivele oficiale: o prioritate pentru securitatea naţională a României.

Recent, Uniunea Europeană a luat în considerare suspendarea unei funcţii esenţiale a aplicaţiei TikTok Lite, pe fondul preocupărilor privind dependenţa şi efectele asupra sănătăţii mintale a utilizatorilor.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

În calitate de deputat al Partidului Naţional Liberal şi membru al Camerei Deputaţilor, susţin ferm această măsură şi subliniez necesitatea unei evaluări riguroase şi continue a riscurilor asociate utilizării aplicaţiilor deţinute de entităţi non-UE, cum ar fi TikTok, pe dispozitivele oficiale ale României.

Interpelarea mea către Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) reflectă această preocupare majoră. Este imperativ să protejăm integritatea datelor personale ale cetăţenilor şi să asigurăm securitatea naţională în faţa potenţialelor ameninţări cibernetice venite din exterior.

Am solicitat ANCOM să clarifice măsurile adoptate pentru a preveni utilizarea aplicaţiilor riscante pe dispozitivele guvernamentale şi să actualizeze aceste politici în conformitate cu cele mai recente evoluţii tehnologice şi provocări de securitate.Reafirm angajamentul meu şi al Partidului Naţional Liberal de a lucra pentru o Românie mai sigură, unde securitatea cibernetică şi protecţia datelor sunt priorităţi incontestabile. Aştept cu interes răspunsul ANCOM, care va informa paşii următori în politicile noastre publice şi va consolida măsurile de protecţie la nivel naţional.”, se arată în declarația de presă a lui Alexandru Muraru

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

La 25 aprilie 1920 se năștea Sofia Ionescu-Ogrezeanu, prima femeie neurochirurg din lume

joi apr. 25 , 2024
Născută la Fălticeni, cu tatăl casier la BNR Fălticeni și mama casnică, Sofia Ionescu-Ogrezeanu are norocul să studieze Facultatea de Medicină Umană din București și apoi să lucreze alături de personalități precum Francisc Rainer, Prof. George Emil Palade, Prof. Alfred Rusescu, Prof. N. Ionescu-Sisești. După un prim stagiu de practică […]
La 25 aprilie 1920 se năștea Sofia Ionescu-Ogrezeanu, prima femeie neurochirurg din lume

Poate vă place și:

libris.ro