Site icon Glasul.info

Candidatul UDMR la Primăria Carei nu recunoaște limba oficială a României

Candidatul UDMR la Primăria Carei nu recunoaște limba oficială a României

Candidatul UDMR la Primăria Carei nu recunoaște limba oficială a României

Candidatul UDMR Carei pentru funcția de primar sfidează comunitatea locală și nu recunoaște limba oficială a țării unde e consilier județean și vrea să fie demnitar român. Și-a maghiarizat până și prenumele.

Primarul evazionist Kovacs nu a putut refuza moștenitoarei sale dorința de a candida  pentru scaunul încălzit de el pe banii careienilor iar UDMR Carei nu a avut nimic împotrivă. Candidatul UDMR pentru primăria Carei este Giurgiu Monica Kovacs, actual consilier județean UDMR.

Afișele sale electorale dovedesc încă o dată disprețul pentru limba oficială a țării unde s-a născut și unde deține calitatea de consilier județean. Înscrisurile sunt în limba maghiară și sub ele apar și cele în limba română.

La fel ca și tatăl său evazionist, folosește scrierea în maghiară a numelui său și nu pe cel din actul de identitate așa cum apare și pe pagina Consiliului Județean.

Pe tot parcursul mandatului său de consilier a avut la poza de profil steagul Ungariei, imagine schimbată după anunțarea candidaturii.

A moștenit de la tatăl său primar evazionist și sfidarea la adresa comunității și a regulamentelor pentru cei aflați în funcții publice. Nu și-a făcut public CV-ul pe pagina Consiliului Județean și nici Raportul de activitate pentru niciunul din cei 4 ani de mandat.

Cum poți cere voturi dacă nu ai bunul simț să îți prezinți CV-ul, realizările pe plan profesional de până acum, activitatea din cei 4 ani în care ai fost consilier județean? Care sunt implicările și contribuția  pentru comunitatea careiană în cei 4 ani de mandat ca  și consilier județean?

Sărbătorile  și manifestările românești nu îi sunt pe plac și nu participă dar vrea să fie primar într-un oraș românesc. ONG-ul UDMR este abonat an de an la banul public, la bugetul de stat, dar nu respectă sărbătorile naționale din România. UDMR Carei nu a participat nici în acest an la Ziua Independenței.

Buletin de Carei

Exit mobile version