Cristina POBIRCI, o gorjeancă talentată!

Cristina POBIRCISunt din Părău de Pripor și totul a început la varsta de 6 ani atunci cand am început să merg la mine în sat să cânt alături de niște rude de ale mele mai îndepărtate, unde mi-am dat seama cât de mult iubesc să cânt. Apoi părinți mei m-au înscris la Palatul Copiilor din Târg Jiu unde am facut 3 ani cu doamna Cristina Olteanu de aici am continuat cu Școala Populară de Arte din Târg Jiu unde am învățat multe lucruri pe o perioada de 7 ani de la o doamnă dragă mie, doamna Maria Loga și corepetitor, doamna Nicoleta Lataretu. Mi-am dorit foarte mult ca după ce termin școala generală să îmi continui drumul meu de a ajunge în Liceul de Arte Constantin Brăiloiu din Târg Jiu. Aici am avut norocul de a da de niște oamenii deosebiți…. Acum în prezent fac canto în Liceul de Arte Constantin Brăiloiu cu o doamnă sufletului meu, doamna Nicoleta Lacatușu căreia îi mulțumesc pentru toată susținerea și ajutorul acordat.
Cu timpul am obținut deosebite premii:

  • premiul I la Festivalul Tineretului Godinești,
  • premiul I la Festivalul Concurs “Plai de cântec și de dor” Ciuperceni,
  • premiul I la Festivalul-Concurs al cantecului, jocului și portului gorjenesc Tismana,
  • premiul I la Olimpiada Națională de Interpretare Vocală, Instrumentala și Studii Teoretice Muzicale

  • Contactați-ne oricând. Pentru o presă independentă, fără cenzură, sprijiniți-ne cu o donație. Vă mulțumim!
  • Apărăm Credința și Patria. Susținem Monarhia, Familia, Cultura, Tradiția și Viața de la concepție la moartea naturală.

MAGAZIN CRITIC – ziar online cultural, conservator. Presă cu frică de Dumnezeu

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Constantinescu-Motru Ioan

Analist politic și ziarist

Lasă un răspuns

Next Post

Militarii rezerviști cer printr-o petiție actualizarea soldelor de grad!

mie mai 15 , 2024
Gradul militar același și totuși diferit !? Militarii în activitate, în rezervă sau retragere și-au pus toate speranțele în Proiectele de Ordonanță de Urgență și Propunerile Legislative aflate în prezent în dezbatere în parlament, pentru retenția, stimularea, fidelizarea și atragerea personalului în domenii militare prin modificarea legislației privind militarii și […]

Poate vă place și:

libris.ro