Trei femei, victimele unui srilankez “iubăreț” la Oradea: le-a sărutat pe gât și apoi a fugit

Manithungage Chaminda Sejeewa Kumara Silva, un cetățean srilankez în etate de 44 de ani, aciuat pe la Oradea, s-a dedulcit la femei europene în plină stradă: victime i-au căzut două femei și o adolescentă pe care le-a sărutat pe gât și apoi a fugit, potrivit bihon.ro.

Prima “vântoare” srilankezul și-a desfășurat-o culmea, chiar în fața unei biserici căzându-i victime două femei, de 33 de ani, respectiv 48 de ani, potrivit ebihoreanul.ro. Ultima victimă i-a fost o fată de doar 12 ani. Agresorul a fost arestat pentru 30 de zile, a contestat măsura solicitând prin avocatul său să primească arest la domiciliu sau control judiciar, însă Tribunalul Bihor i-a respins contestația, considerând-o nefondată:

“Tip solutie: ca nefondat
Solutia pe scurt: În baza art. 4251 alin.7 pct.1 lit.b) Cod procedura penala rap.la art.204 Cod procedura penala respinge, ca nefondata, contestaţia formulată de inculpatul-contestator MANITHUNGAGE CHAMINDA SEJEEWA KUMARA SILVA, cetățean Sri Lankez, în prezent aflat în stare de arest preventiv în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Bihor, împotriva Încheierii penale nr. 42/DL/28.05.2024 pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Oradea. În baza art. 275 alin. 6 cu referire la art. 272 alin.1 C.pr.pen. onorariul avocatului din oficiu Dociu Elena, conform delegaţiei nr. 1797/06.06.2024 în cuantum de 340 lei, se avansează din fondurile Ministerului Justiţiei în contul Baroului Bihor. În temeiul art. 275 alin. 2 Cod procedura penala obligă inculpatul-contestator la plata sumei de 300 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. Definitivă. Pronunţată în şedinţa de cameră de consiliu din data de 11.06.2024.
Document: Încheiere – măsuri preventive (faza de UP)  32/2024  11.06.2024″

Trei femei, victimele unui srilankez "iubăreț" la Oradea: le-a sărutat pe gât și apoi a fugit
Trei femei, victimele unui srilankez “iubăreț” la Oradea: le-a sărutat pe gât și apoi a fugit

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


apiland.ro

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

14 Iunie 1848 - Vasile Alecsandri a publicat în revista brașoveană „Foaie pentru minte, inimă și literatură", poezia „Hora Ardealului"

vin iun. 14 , 2024
După eșecul Revoluției de la 1848 din Molodova, revoluționarii pașoptiși moldoveni înarmați cu pașaopoarte austriece, se refugiază în Transilvania la Brașov. La Brașov, împreună cu ceilalți revoluționari au discutat asupra măsurilor care urmau a fi luate în legătură cu patria lor. Atât pe Vasile Alecsandri cât și pe ceilalți revoluționari […]
14 Iunie 1848 - Vasile Alecsandri a publicat, în revista brașoveană „Foaie pentru minte, inimă și literatură", poezia „Hora Ardealului"

Poate vă place și:

libris.ro