Site icon Glasul.info

Trei femei, victimele unui srilankez “iubăreț” la Oradea: le-a sărutat pe gât și apoi a fugit

Manithungage Chaminda Sejeewa Kumara Silva, un cetățean srilankez în etate de 44 de ani, aciuat pe la Oradea, s-a dedulcit la femei europene în plină stradă: victime i-au căzut două femei și o adolescentă pe care le-a sărutat pe gât și apoi a fugit, potrivit bihon.ro.

Prima “vântoare” srilankezul și-a desfășurat-o culmea, chiar în fața unei biserici căzându-i victime două femei, de 33 de ani, respectiv 48 de ani, potrivit ebihoreanul.ro. Ultima victimă i-a fost o fată de doar 12 ani. Agresorul a fost arestat pentru 30 de zile, a contestat măsura solicitând prin avocatul său să primească arest la domiciliu sau control judiciar, însă Tribunalul Bihor i-a respins contestația, considerând-o nefondată:

“Tip solutie: ca nefondat
Solutia pe scurt: În baza art. 4251 alin.7 pct.1 lit.b) Cod procedura penala rap.la art.204 Cod procedura penala respinge, ca nefondata, contestaţia formulată de inculpatul-contestator MANITHUNGAGE CHAMINDA SEJEEWA KUMARA SILVA, cetățean Sri Lankez, în prezent aflat în stare de arest preventiv în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Bihor, împotriva Încheierii penale nr. 42/DL/28.05.2024 pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Oradea. În baza art. 275 alin. 6 cu referire la art. 272 alin.1 C.pr.pen. onorariul avocatului din oficiu Dociu Elena, conform delegaţiei nr. 1797/06.06.2024 în cuantum de 340 lei, se avansează din fondurile Ministerului Justiţiei în contul Baroului Bihor. În temeiul art. 275 alin. 2 Cod procedura penala obligă inculpatul-contestator la plata sumei de 300 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. Definitivă. Pronunţată în şedinţa de cameră de consiliu din data de 11.06.2024.
Document: Încheiere – măsuri preventive (faza de UP)  32/2024  11.06.2024″

Trei femei, victimele unui srilankez "iubăreț" la Oradea: le-a sărutat pe gât și apoi a fugit
Trei femei, victimele unui srilankez “iubăreț” la Oradea: le-a sărutat pe gât și apoi a fugit
Exit mobile version