Site icon Glasul.info

Cine e „independentul” ales c și vicepreședinte al PE

r3media.ro

Un activist LGBT radical, susținător al MIGRAȚIEI, căsătorit cu o americancă. Nicu Ștefănuță, despre deschiderea JO: Mi-a PLĂCUT mult. Nu a fost depravat

Nicu Ștefănuță, europarlamentar independent și Victor Negrescu, europarlamentar PSD, sunt singurii români care au fost aleși în funcția de vicepreședinte al Parlamentului European.

Pe numele real, Nicolae-Bogdănel Ștefănuță, a candidat ca independent pentru Parlamentul European, pe o platformă progresistă, radicală.

„Politicianul nou” crescut într-o familie de „partide vechi”

Ștefănuță este fost membru USR, pe listele căruia a fost ales ca europarlamentar în 2019. Înainte de acest partid, Nicu Ștefănuță a fost pupilul Monicăi Iacob Ridzi, baronul PDL (actualul PNL), condamnat pentru corupție și ulterior reabilitată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Tatăl său este un barol local cunoscut în județul Sibiu.

Tatăl „independentului” a condus Direcția Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor ani buni. Fiind o funcție influentă în județ și eminamente politică, Ștefănuță Sr a trecut de la PSD la PNL pentru a o păstra.

Nicolae Ștefănuță senior a fost urmărit penal pentru un prejudiciu de 50 de miliarde de lei vechi. (…)

Dacă vă întrebați cum a reușit o persoană cu asemenea agendă extremă să obțină peste 300.000 de voturi ca independent, răspunsul stă în aliații domniei sale.

Înainte de alegeri, Ștefănuță a fost promovat de mai toate organele media din România: de la Recorder, la Starea Nației sau Spotmedia. Ștefănuță a fost susținut public de personaje influente de extremă stângă, precum Silviu Faiăr, Anca Broască sau Gelu Duminică. Fiecare are zeci sau sute de mii de urmăritori pe rețelele sociale, unde l-au promovat masiv pe Ștefănuță.

Evident, asociațiile pro-homosexualitate Accept și Mozaiq s-au plasat în spatele lui Ștefănuță. (…) – integral pe R3media.



MAGAZIN CRITIC – ziar de orientare conservatoare. Contează pe ȘTIRI ce contează

Exit mobile version