Site icon Glasul.info

Vrei să știi care sunt televiziunile antiromânești din România?

Vrei să știi care sunt televiziunile antiromânești din România?

Vrei să știi care sunt televiziunile antiromânești din România?

Vrei să știi care sunt televiziunile antiromânești din România, cele care se pun în slujba unor interese venite de peste mări și țări? Vezi cine o linge toată ziua de sus până jos pe Kamala Harris.

Nu spun că Trump este o soluție mult mai bună, sau că România ar avea ceva de câștigat pe plan intern sau internațional dacă iese Trump. Trump e tipul de președinte care trage doar pentru interesele economice și geostrategice ale americanilor în lume, însă Kamala este capul de lance al neomarxismului și progresismului la nivel mondial. Dacă iese Kamala, vom asista la o nouă perioadă groaznică în lume așa cum a fost pe vremea lui Obama, unul dintre cei mai dezastruoși președinți pe care i-au putut vreodată avea americanii.

Și Trump a dat din păcate dovadă de câteva torsiuni ideologice și politice de speriat, dar parcă e totuși altceva, de preferat Kamalei. Dar repet, în plan intern și internațional România nu are nimic de câștigat nici dacă iese Trump.

Sunt câteva televiziuni din România obsedate s-o promoveze atât de intens pe Kamala, încât îți este clar de departe ce agendă sunt dispuse să promoveze aceste latrine.

PS: cred că e timpul să arătăm puțin cine este Kamala asta și ce agendă toxică promovează

Exit mobile version