Revista Asociației Calea Neamului, Lupta noastră pusă pe hârtie, 44 de pagini, 70 de acțiuni cu fotografii și texte. Spargem cenzura, facem cunoscute demersurile noastre pentru întărirea Identității Naționale, distribuim Revista în toate județele cu ajutorul vostru. Am dovedit ÎMPREUNĂ ca se poate, vom dovedi si mai mult! Doamne ajută oameni buni!
A apărut Revista Asociației Calea Neamului. Are 44 de pagini, cuprinde principalele 70 de acțiuni din ultimii 6 ani, fotografii si scurte texte pentru descrierea lor. Este o piedică în calea uitării si a cenzurii, o dovadă vie că împreună putem face acțiuni concrete pentru Afirmarea Identității Naționale Românești.
Spunem împreună, deoarece toate acțiunile noastre au fost posibile datorită vouă, celor care ați sprijinit concret aceste fapte comune, prin participarea la acțiuni, sprijin financiar sau prin promovarea demersurilor noastre. Fără voi nu am fi reușit nimic, vă MULȚUMIM din tot sufletul pentru acest lucru, pentru faptul că ați fost pe Calea Neamului. Cu ajutorul lui Dumnezeu, Revista si în curând pliantul nostru va ajunge în fiecare județ.
Prin oamenii cu dragoste de Țară se va sparge blocajul mediatic si cenzura de pe internet iar oamenii din cât mai multe locuri vor cunoaște Idealul nostru, Idealul Libertății de a fi Român.
Vă îmbrățișăm cu dragoste frățească pe toți, vom merge în continuare cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc!
O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă.Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii
Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul
Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.
Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.
Luni, 15 iunie 2020, de la ora 16:00, a avut loc Comemorarea a 131 de ani de la moartea poetului Mihai Eminescu la bustul său din Parcul Copou din Iași. O acțiune cultural patriotică inițiată de Partidul Neamul Românesc, Organizația Județeană Iași, prin liderul formațiunii iesene, Bogdan Pavel Stefan. S-au depus […]