Neamul Românesc n-a uitat de Luceafărul poeziei românești: Eminescu comemorat la bustul său din Copou printr-un recital de poezie

Luni, 15 iunie 2020, de la ora 16:00, a avut loc Comemorarea a 131 de ani de la moartea poetului Mihai Eminescu la bustul său din Parcul Copou din Iași. O acțiune cultural patriotică inițiată de Partidul Neamul Românesc, Organizația Județeană Iași, prin liderul formațiunii iesene, Bogdan Pavel Stefan.

S-au depus flori la bustul marelui nostru poet național de lângă teiul eminescian, s-au rostit câteva scurte alocuțiuni, iar inginerul și publicistul Mihai Caba a recitat magistral poeziile “Ce-ți doresc eu ție, dulce Românie” și “Floare albastră”, spre încântarea celor prezenți și chiar a trecătorilor care s-au nimerit prin parc chiar în acele momente.

Manifestările au fost înregistrate video și transmise live pe facebook. Acțiunea s-a finalizat cu câteva poze de grup și câteva discuții, inclusiv cu trecătorii ieșiți la plimbare prin parc, atrași ca un magnet de momentul recitării poeziilor eminesciene.

Partidul Neamul Românesc Iași
Partidul Neamul Românesc Iași
15 Iunie 2020 - Comemorarea a 131 de ani de la moartea poetului Mihai Eminescu
15 Iunie 2020 – Comemorarea a 131 de ani de la moartea poetului Mihai Eminescu

apiland.ro


Galerie Foto:


About the Author

Glasul.info
Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]