RSS

Argumentul folosit de Alexandru …

Recent, Ministrul Să…

România, un stat tot mai antirom…

Fix ca în perioada c…

Novak Djokovic și Diana Iovanovi…

Vocea Olteniei: "O c…

VIDEO | Grigorie Vieru, poetul v…

Acum treisprezece an…

19 Ianuarie 2022 - Prezentarea e…

Miercuri, 19 ianuari…

Ion Coja: "Domnul Talpeș ne cred…

Ion Coja: "Cu alte c…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

A apărut Revista Asociației Calea Neamului: 44 de pagini, 70 de acțiuni cu fotografii și texte

Print Friendly, PDF & Email

Revista Asociației Calea Neamului, Lupta noastră pusă pe hârtie, 44 de pagini, 70 de acțiuni cu fotografii și texte.
Spargem cenzura, facem cunoscute demersurile noastre pentru întărirea Identității Naționale, distribuim Revista în toate județele cu ajutorul vostru.
Am dovedit ÎMPREUNĂ ca se poate, vom dovedi si mai mult!
Doamne ajută oameni buni!

A apărut Revista Asociației Calea Neamului.
Are 44 de pagini, cuprinde principalele 70 de acțiuni din ultimii 6 ani, fotografii si scurte texte pentru descrierea lor. Este o piedică în calea uitării si a cenzurii, o dovadă vie că împreună putem face acțiuni concrete pentru Afirmarea Identității Naționale Românești.

Spunem împreună, deoarece toate acțiunile noastre au fost posibile datorită vouă, celor care ați sprijinit concret aceste fapte comune, prin participarea la acțiuni, sprijin financiar sau prin promovarea demersurilor noastre. Fără voi nu am fi reușit nimic, vă MULȚUMIM din tot sufletul pentru acest lucru, pentru faptul că ați fost pe Calea Neamului.
Cu ajutorul lui Dumnezeu, Revista si în curând pliantul nostru va ajunge în fiecare județ.

A apărut Revista Asociației Calea Neamului: 44 de pagini, 70 de acțiuni cu fotografii și texte, Foto: Facebook / Mihai Tîrnoveanu

Prin oamenii cu dragoste de Țară se va sparge blocajul mediatic si cenzura de pe internet iar oamenii din cât mai multe locuri vor cunoaște Idealul nostru, Idealul Libertății de a fi Român.

Vă îmbrățișăm cu dragoste frățească pe toți, vom merge în continuare cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc!

Multumim prietenilor noștri dragi de peste mări și țări, mulțumim Ela pentru tot efortul depus si răbdarea nemărginită!

Autor: Mihai Tîrnoveanu

Social Links
Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Switch to mobile version