Elena Udrea revoltata: „Guvernul Tehnocrat nu a fost in stare, sau nu vrea, sa aduca un euro in tara!”

Elena Udrea revoltata: "Guvernul Tehnocrat nu a fost in stare, sau nu vrea, sa aduca un euro in tara!", Foto: facebook.com/EUdrea/

Chiar daca de ceva vreme a cam iesit din peisajul public, Elena Udrea pare totusi ca nu poate sta departe de politica, implicandu-se prin postari pe o retea de socializare, legate de ultimele evenimente din mediul politic romanesc.

O postare recenta pe Facebook a doamnei Udrea ne dovedeste ca aceasta ii urmareste cu atentie atat pe tehnocratii din guvernul Ciolos cat si pe fostii sai dusmani politici din PSD. Surprinde insa oarecum faptul ca blonda a reusit sa citeasca perfect nivelul si dedicarea guvernului tehnocrat fata de interesele cetatenilor romani, aceasta creionandu-le o descriere care reda adevarata imagine a incompetentei si tradarii nationale de care da dovada guvernul Ciolos, un guvern plantat in Romania de peste mari si tari si care serveste interesele „plantatorilor”.

Elena Udrea revoltata: „Guvernul Tehnocrat nu a fost in stare, sau nu vrea, sa aduca un euro in tara!”

[alert-announce]”Dragnea este populist si cu ochii catre popor pentru a-i castiga voturile, Ciolos isi permite sa nu fie, pentru ca pe el il intereseaza nu poporul, ci multinationalele, ambasadele straine si, sta cu ochii la Bruxelles nu la popor.
Asa o fi, clientela politica nu o mai fi castigat cat pe vremea guvernelor anterioare. Desi avand in vedere trecutul ori chiar prezentul unor ministri din Cabinetul sau, ancorati in tot felul de afaceri pe seama statului, ma indoiesc puternic. Dar cert este ca in vremea Guvernului Ciolos firmele romanesti se inchid ca sa lase loc multinationalelor, care devin noua clientela. Doar ca multinationalele isi scot banii din tara, nu dezvolta nimic in Romania.
Si, in plus, chiar zilele trecute un oficial european venit in Romania ne ruga!!! sa facem ceva sa ne poata da banii din fonduri europene cuveniti Romaniei, ca altfel ii vor da altora! Pentru ca Guvernul Tehnocrat nu a fost in stare, sau nu vrea, sa aduca un euro in tara!
Asa ca, domnul Ciolos a demonstrat prin replicile date ieri ca este un politician cu potential, chiar de talia lui Dragnea…
Dar nu acestea erau asteptarile de la el…
Ma rog, asteptarile cui s-a lasat pacalit de gogoasa tehnocrata…”, a postat Elena Udrea pe Facebook[/alert-announce]
Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns