libris.ro

Emil Boc vrea să ducă mirosul de rahat de la Cluj direct în Parlamentul European?

Emil Boc vrea să ducă mirosul de rahat de la Cluj direct în Parlamentul European?

Preocupat aproape tot timpul de tot felul de căcaturi antiromânești sau de interese imobiliare cu iz mafiot, Emil Boc, la fel ca și colegul său de la primăria Iași, cu preocupări la fel de oneroase, a ajuns să aibă un oraș precum Clujul care pute și la propriu și la figurat a rahat!

La începutul lunii septembrie 2023, Clujul, un oraș tot mai antiromânesc pe zi ce trece, puțea pestilențial a rahat, și la propriu și la figurat:

„La Cluj, miroase a rahat și la propriu, și la figurat.Autoritățile locale bâjbâie în continuare în chestiunea mirosului pestilențial pe care îl resimt locuitorii din Cluj-Napoca.Problema a persistat și în weekend-ul ce tocmai s-a încheiat…”, scria cotidianul.ro

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Acum, aceeași publicație scrie că Boc e pe făraș și chemat tot mai des să dea cu subsemnatul la DNA, „partenerii strategici” uitând de cât de bună și umilă slugă a fost Boc și arătându-i acum în mod repetat pisica fostului premier de carton și trădător al intereselor neamului românesc. Concluzia? Oricât ai fi de slugă și de trădător, vor veni niște vremuri când străinii tot te vor arde!

Acum, potrivit articolului din cotidianul.ro intitulat „Stop joc Boc!”, lui Emil Boc i se interzice să mai candideze din partea PNL sau PMP până și pentru Primăria Cluj, amenințat fiind de către „partenerii strategici” că vor răscoli în trecutul său și al alaiului său clientelar și vor aduce la lumină toate potlogăriile cu iz penal. Astfel că la o reevaluare a oportunităților politice, Boc se gândește să se arunce pe model Băsescu în lupta pentru europarlamentare de la anul, cu speranța că va câștiga imunitatea de europarlamentar și va scăpa de vânătoarea pusă la cale de „partenerii strategici”. Orice vânător se descotorosește de un câine care nu-i mai este util la „vânătoare”, după proverbul „câinele bătrân de nimic nu-i bun”.

Deci, Emil Boc vrea să ducă mirosul de rahat de la Cluj direct în Parlamentul European?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info