RSS

Inaugurare care îndeamnă la neui…

Inaugurare care îndea…

De ce nu avem autostrăzi? De mil…

Da! Asta ne spune un …

Naționaliștii români avertizează…

Naționaliștii români …

După ce francezii au fost avanga…

După ce francezii au …

Asalt împotriva valorilor conser…

Asalt împotriva valor…

Pledoarie a unui deputat pentru …

Pledoarie a unui depu…

O nouă hemoragie dinspre PNL spr…

O nouă hemoragie dins…

Deputatul UDMR Attila Korodi: "P…

Deputatul UDMR Attila…

Ministerul Culturii a elaborat p…

Ministerul Culturii a…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

CRĂIȘORUL A ÎNVINS PREȘEDINȚIA ȘI GUVERNUL ROMÂNIEI!

Print Friendly, PDF & Email

Ieri am fost invitat la Camera Deputaților, Comisia de Cultură. Pe ordinea de zi s-a supus votului și Proiectul de Lege pentru conferirea titlului de “Martir și Erou al Națiunii Române” lui Avram Iancu. După ce a trecut o dată prin Parlament, Klaus Iohannis a respins Legea “Avram Iancu” și a retrimis-o spre reexaminare Parlamentului.

A fost o luptă epuizantă cu juriștii lui Klaus Iohannis și reprezentantul Guvernului, cele două instituții antiromânești opunându-se ca memoria Crăișorului să primească recunoașterea jertfei sale. Balanța s-a înclinat minute de-a rândul, a fost o luptă la baionetă, dar în final Klaus Iohannis și Guvernul au pierdut.

CRĂIȘORUL A ÎNVINS PREȘEDINȚIA ȘI GUVERNUL ROMÂNIEI!

În pledoaria mea am făcut referire la documente istorice și consemnări ale Comitetului de îngropăciune din 13 Septembrie 1872. Mulțumesc domnului Președinte al Comisiei de Cultură, Gigel Știrbu, deputaților din Comisie care au onorat memoria Crăișorului și mi-au susținut Proiectul. Iohannis este obligat de lege să semneze și să promulge Legea “Avram Iancu”, a doua oară nu o mai poate respinge.

Laurian Stănchescu, scriitor și jurnalist român


Daca ti-a placut acest articol, urmareste Glasul.info si pe FACEBOOK!loading...

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

Activitatea noastră poate fi susținută și îmbunătățită prin finanțarea acțiunilor pe care le desfășurăm. Dacă apreciați ceea ce facem și ce încercăm să facem și pe viitor, puteți contribui prin donații:
Cont in LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
Cont in EURO: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22

Donatii prin PayPal

Alege valuta

Indroduceti sumaComentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

loading...

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline