O mie de icoane pentru Harghita și Covasna de 1 Decembrie

O mie de icoane pentru Harghita și Covasna de 1 Decembrie

O mie de icoane pentru Harghita și Covasna de 1 Decembrie.Încă 15 icoane călătoare au sosit de la Constanța, trimise de doamna Ana Mihaela Filip. Încă 15 icoane pe care frații și surorile noastre le vor ține în mâini de Ziua Națională, le vor duce în casele și bisericile lor pentru a nu uita că românii din țară si diaspora sunt alături de ei în lupta lor de păstrare a credinței ortodoxe si identității naționale.

Iți mulțumesc din toată inima Ana; tu, împreună cu mulți români, arăți tuturor că ne putem uni în jurul unui ideal, în iubirea de Neam și Țară. Mă înclin cu respect!

O mie de icoane pentru Harghita și Covasna de 1 Decembrie

Toți cei care cred în Hristos și Neam pot trimite icoane ortodoxe pentru românii din Harghita și Covasna pe adresa :Tîrnoveanu Mihai, Brasov, str. Liviu Cornel Babes, nr.15, bl.20, sc.C, ap.1, tel. 0722566606.

Vă rog să scrieți pe spatele icoanei numele vostru de botez și localitatea în care trăiți, astfel încât, românul din Harghita sau Covasna care va primi icoana să stie de la cine o are. Noi, românii pentru români pe Calea Neamului vom duce icoanele trimise de voi celor care vor participa la manifestările prilejuite de Ziua Națională în Harghita și Covasna.

Doamne ajută surori și frați de sânge și credință!

Autor/Foto: Mihai Tîrnoveanu

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns