Sebastian Ghiţă: „Ponta şi-a dat demisia după ce a fost informat că exista trupe care urmează să atace Guvernul”

Sebastian Ghiţă: "Ponta şi-a dat demisia după ce a fost informat că exista trupe care urmează să atace Guvernul"

Proaspatul membru al Partidului Romania Unita, Sebastian Ghiţă, a declarat la B1 TV un lucru extrem de grav referitor la adevaratul motiv pentru care ar fi demisionat Victor Ponta din functia de prim ministru al Romaniei. Potrivit celor declarate de Sebastian Ghiţă, Ponta a fost informat că exista trupe care  urmează să atace Guvernul.

[alert-announce]”Stiti ca acum un an Ponta si-a dat demisia dupa ce a fost informat ca trupe din astea care au luptat in Piata Taksim si in Piata Maidan urmeaza sa atace Guvernul. A avut urmatoarele optiuni: sa spuna jandarmilor sa apere Guvernul sau sa plece – si Ponta a ales sa plece”, a declarat Sebastian Ghiţă la B1 TV[/alert-announce]

Sebastian Ghiţă: „Ponta şi-a dat demisia după ce a fost informat că exista trupe care  urmează să atace Guvernul”

Indiferent de simpatiile politice sau opiniile legate de anumiti politicieni, nu poti totusi sa nu te intrebi ce naiba fac servciile secrete romanesti cand vine vorba de apararea securitatii nationale, mai ales cand exista asemenea situatii.

Se estimeaza ca Romania ar avea mai multi securisti pe cap de locuitor decat au majoritatea marilor puteri ale lumii, insa cu siguranta raportul acesta este unul cu mult mai mare decat pe vremea raposatului si cu toate acestea tara noastra pierde la toate capitolele cand vine vorba de apararea intereselor statului roman si ale cetatenilor romani.

Cum se justifica numarul urias al celor inregimentati in diverse servicii stiute si nestiute ale Romaniei, daca rezultatele sunt atat de dezastruoase, incat un politician sa declare ca un prim ministru al Romaniei a demisionat la presiunea unor indivizi care erau gata sa atace Guvernul tarii?

Glasul.info

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns