Romanii doresc interzicerea candidaturii lui Tokes la PE

Romanii doresc interzicerea candidaturii lui Tokes la PE

Romanii doresc interzicerea canditaturii lui Tokes la urmatoarele alegeri parlamentare. Au realizat chiar si o petitie care a strans chiar din prima zi de la lansarea ei 300 de semnaturi.Declaratiile lui Tokes par a fi trecut fara sa deranjeze vizibil pe vreun politician sau oficial roman de marca dar in randul cetatenilor romani de rand au adus o vizibila tulburare.

Existenta unor factiuni extremiste atat in randul etnicilor unguri cat si a romanilor nu pot decat sa inflameze si sa tensioneze si mai mult situatia. Se vorbeste deja de factiuni paramilitare ostile Romaniei atat pe teritoriul Romaniei cat si pe cel al tarii vecine , Ungaria.

Romanii doresc interzicerea canditaturii lui Tokes la PE

Intr-o tara in care exista sapte servicii secrete este posibil sa nu se stie de factiuni paramilitare aflate chiar in inima Romaniei ? Daca dimpotriva acestea stiu deja ca ar exista asa ceva atunci statul de drept al lui Basescu nu este decat o gluma jalnica.

Pai o asemenea situatie in SUA ar fi tratata cu maxima seriozitate si s-ar ajunge chiar la tragedii. Acolo guvernul federal a asediat o grupare paramilitara numita Aryan Nations fara nici un pic de mila. Trebuie o deosebita atentie in atatarea artificiala a conflictelor interetnice. Acum in epoca globalizarii trebuie lasate apucaturile astea medievale si sa lasam oamenii de rand sa convietuiasca in liniste si pace asa cum au facut-o de sute de ani.

Se presupune ca Tokes ar trebui sa fie reprezentantul Romaniei in Parlamentul European asa ca prioritatile sale ar trebui sa fie mai intai interesele la modul general ale Romaniei si in mod particular interesele populatiei de etnie maghiara cu cetatenie romana.In toata istoria moderna a Romaniei nu a mai existat un individ care sa vorbeasca numai de rau tara pe care chipurile o reprezinta in Parlamentul UE. In SUA un asemenea individ ar fi chemat si anchetat in fata Congresului SUA si ancheta facuta publica in direct la televiziune.

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns