Mai animalule acum stim cine a tras in noi in ’89!

De la bun inceput l-am recunoscut drept un prefacut si un tradator pe acest bolsevic khazar komiternist cu un trecut foarte patat si colaborator KGB dovedit.
Nu l-am votat nici o data pe acest criminal si tradator de neam si de tara! Locul sau este in inchisoare sau in fata plutonului de executie. El este vinovat de calea gresita pe care a apucat-o Romania dupa asa zisa revolutie.

Pentru decembrie ’89 Iliescu este ce a fost Ianukovici in februarie 2014 pentru ucraineni. Un criminal manjit de sange, un tradator care nu ar mai trebuie tolerat printre noi.

Mai animalule acum stim cine a tras in noi in ’89!

Scenariul minerilor adusi la Bucuresti este o “arma”, un scenariu folosit de KGB la scara larga pentru a controla protestele prin diversiune.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

In 2004 in Ucraina in timpul Revolutiei Portocalii numaratoarea voturilor a fost fraudata ( asa cum a fraudat si Basescu impreuna cu Baconschi, William Branza si STS alegrile din 2009)  si ucrainenii au stiut si au simtit asta si au protestat in aceeasi piata din Kiev in care a curs sange acum in 2014 pana cand a fost decise alegrile nule si repetarea lor.

In timpul protestelor “consilierii” rusi 100% trimisi de la Moscova ai presedintelui ucrainean de atunci Leonid Kuchma l-au sfatuit pe acesta sa aduca la Kiev minerii din bazinul Donetsk si din alte regiuni ca sa-i imprastie pe manifestanti / protestatari.

Va suna cunoscut ? E acelasi scenariu pe care bolsevicul Ilichka l-a folosit nu o data ci de doua ori.

Pentru crimele de la revolutia din ’89, pentru crimele de la mineriade, pentru subminarea economiei si inalta tradare khazarul Ilichka trebuie judecat si pedepsit. Pentru ca a refuzat  unirea cu Basarabia trebuie nu doar judecat, ungurii daca ar fi fost in situatia noastra si ar fi avut asa un tradator ca presedinte l-ar fi omorat in chinuri, l-ar fi schingiuit!

Sursa: Glasul-Moldovei.blogspot.md

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Un print din Kuweit s-a convertit la crestinism

mie feb. 26 , 2014
Printul Kuweitului Abdullah AL Sabah s-a convertit la crestinism intr-o tara musulmana in care apostazia (renuntarea la credinta nativa) poate fi pedepsita cu moartea.   De altfel printul a declarat ca daca va fi omorat macar il va ajunge sa-l cunoasca pe Iisus: :   ” Voi accepta orice imi […]
Un print din Kuweit s-a convertit la crestinism

Poate vă place și:

libris.ro