Mai animalule acum stim cine a tras in noi in ’89!

Mai animalule acum stim cine a tras in noi in '89!

De la bun inceput l-am recunoscut drept un prefacut si un tradator pe acest bolsevic khazar komiternist cu un trecut foarte patat si colaborator KGB dovedit.
Nu l-am votat nici o data pe acest criminal si tradator de neam si de tara! Locul sau este in inchisoare sau in fata plutonului de executie. El este vinovat de calea gresita pe care a apucat-o Romania dupa asa zisa revolutie.

Pentru decembrie ’89 Iliescu este ce a fost Ianukovici in februarie 2014 pentru ucraineni. Un criminal manjit de sange, un tradator care nu ar mai trebuie tolerat printre noi.

Mai animalule acum stim cine a tras in noi in ’89!

Scenariul minerilor adusi la Bucuresti este o “arma”, un scenariu folosit de KGB la scara larga pentru a controla protestele prin diversiune.

In 2004 in Ucraina in timpul Revolutiei Portocalii numaratoarea voturilor a fost fraudata ( asa cum a fraudat si Basescu impreuna cu Baconschi, William Branza si STS alegrile din 2009)  si ucrainenii au stiut si au simtit asta si au protestat in aceeasi piata din Kiev in care a curs sange acum in 2014 pana cand a fost decise alegrile nule si repetarea lor.

In timpul protestelor “consilierii” rusi 100% trimisi de la Moscova ai presedintelui ucrainean de atunci Leonid Kuchma l-au sfatuit pe acesta sa aduca la Kiev minerii din bazinul Donetsk si din alte regiuni ca sa-i imprastie pe manifestanti / protestatari.

Va suna cunoscut ? E acelasi scenariu pe care bolsevicul Ilichka l-a folosit nu o data ci de doua ori.

Pentru crimele de la revolutia din ’89, pentru crimele de la mineriade, pentru subminarea economiei si inalta tradare khazarul Ilichka trebuie judecat si pedepsit. Pentru ca a refuzat  unirea cu Basarabia trebuie nu doar judecat, ungurii daca ar fi fost in situatia noastra si ar fi avut asa un tradator ca presedinte l-ar fi omorat in chinuri, l-ar fi schingiuit!

Sursa: Glasul-Moldovei.blogspot.md

Lasă un răspuns