libris.ro

Ni se rasucesc bunicii in morminte!

Ni se rasucesc bunicii in morminte!
Asistam de ceva vreme la stiri din ce in ce mai socante despre ce au avut de patimit romanii care au luptat pentru patria lor, pentru a-si apara dreptul de a vorbi in limba lor, pentru pamantul lor stramosesc si pentru libertate.
 
Dar mai socant este sa auzim ca tortionarii lor, agresorii lor duc o viata de huzur, au pensii mari in comparatie cu populatia obisnuita a tarii. Situatia din nefericire nu este valabila doar in Romania ea este valabila si in Republica Moldova acolo unde din bani publici fratii nostri moldoveni de peste Prut le platesc pensii si nu pensii mici chiar fostilor securisti sovietici.

Ni se rasucesc bunicii in morminte!

 
Intr-un articol de pe timpul.md intitulat “(BĂTAIE DE JOC) Republica Moldova plătește pensiile foștilor securiști sovietici” se relateaza detaliat cum se impart “feliile” din bugetul tarii catre toate domeniile si cam care este nivelul pensiilor platite fostilor securisti sovietici.
 
Fratilor traim un paradox de ambele parti ale Prutului; platim pensii mari tortionarilor, agresorilor bunicilor  si parintilor nostri !? Platim bani KGB-istilor sa se plimbe printre noi linistiti si relaxati sa-si faca in continuare “meseria” de adunatori de informatii, de sabotori si de tradatori ai tarilor noastre?
 
Bunicii nostri se rasucesc in morminte stiind ca noi ii “cinstim” in acest fel pe tortionarii si pe agresorii lor! Ai muncit pentru Maica Rusia du-te sa te plateasca Maica Rusia ! Sau orice maica gasesti disponibila pentru asta, poti sa te faci gigolo dar nu ai dreptul sa fii platit pentru DESERVICIILE aduse unei tari si unui popor! Scurt si la obiect. 
 
Trebuie scapat de acesti paraziti. Trebuie identificati si separati asa cum se separa graul bun de neghina si “recompensati” pe masura.
Dupa cat de grave au fost crimele lor se poate merge si pana la inchisoare sau retragerea cetateniei si deportare! 
Ni se rasucesc buncii in morminte!
Ni se rasucesc buncii in morminte! foto: timpul.md
Sursa / Note:

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info