RSS

Comunicat de presă: Fenomenele a…

Ca în fiecare an Ser…

Laurian Stănchescu: "Scrisoare p…

Scrisoare publică ad…

Ion Coja: "Marx & Engels ne-au c…

După 1990, pe Interne…

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Rosvesty, cotidian rus : Romania se pregateste sa atace Ucraina pe 26 februarie

Print Friendly, PDF & Email
Cum functioneaza cu adevarat propaganda rusa: pe 26 februarie 2014, Rosvesty, un cotidian rus controversat, anunta o minciuna mare cat casa, aceea ca Romania s-ar fi pregatit sa atace Ucraina. Ori stim cu totii acum bineinteles ce s-a intamplat in perioada imediat urmatoare…
Saptamana trecuta un cotidian rus (Rosvesty.ru) a scris ca Romania se pregateste sa intre cu trupe militare pe teritoriul Ucrainei in regiunile Cernăuţi si Odesa fara a se fi consultat cu NATO si contrar opiniei Berlinului planul operatiunii numindu-se “Romania Mare”.
 
Conform planului romanii din regiunile Cernauti si Odesa ar trebui sa ceara statului roman protectia si astfel sa ofere statului roman un motiv pentru a putea interveni.
Operatiunea ar trebui derulata pe 26 februarie (n.r. astazi) iar prima formatiune militara care va initia intrarea pe teritoriul ucrainean ar fi batalionul special “Vulturii”. 
 
Batalionul ar fi responsabil cu blocarea trupelor mecanizate ucrainene si sa preia controlul asupra drumurilor cheie.

Rosvesty, cotidian rus : Romania se pregateste sa atace Ucraina pe 26 februarie

 
In regiunea Odesa ar trebui sa intervina brigazile mecanizate “Argedava” si “Rovine”.
In apropierea Insulei Serpilor armata romana ar urma sa faca o diversiune pentru a scapa de granicerii ucraineni.
 
Baietii astia de la revista rusa Rosvesty ori sunt  “zuzu” ori au un scop anume de a destabiliza  si dezorienta si mai mult ucrainenii.
 
Chiar daca ar fi fost vorba de o asa numita invazie a Romaniei pentru recuperarea teritoriilor sale cum au ajuns cei de la Rosvesty in posesia informatiilor ?
 
I-au luat un interviu ministrului de interne roman in care li s-a confesat ?
Rosvesty cotidian rus : Romania se pregateste sa atace Ucraina pe 26 februarie

Rosvesty cotidian rus : Romania se pregateste sa atace Ucraina pe 26 februarie

Aceasta aberatie izvorâtă probabil din prea multă imaginație bolnavă a rușilor poate fi citita pe link-ul postat mai jos:
Sursa: Glasul-Moldovei.blogspot.com
Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline