RSS

Comunicat de presă: Fenomenele a…

Ca în fiecare an Ser…

Laurian Stănchescu: "Scrisoare p…

Scrisoare publică ad…

Ion Coja: "Marx & Engels ne-au c…

După 1990, pe Interne…

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

UDMR a cerut si schimbarea imnului national al Romaniei !

Print Friendly, PDF & Email
La negocierile dintre UDMR si guvernul lui Ponta s-a cerut pe langa celelalte revendicari cu steagul “Secoiesc” , emisiuni TV si radio 24 de ore in limba maghiara si schimbarea imnului national al Romaniei.
 
Obiectia celor de la UDMR fata de actualul text al imnului national al Romaniei este indreptata asupra nespecificarii comunitatii lor nicaieri pe parcursul intonarii intregului imn.
 
O alta obiectie a UDMR-istilor este impotriva alaturarii cuvantului destept sau a destepta langa cuvantul roman. La cate prostii au facut romanii in 24 de ani din ’89 incoace celor de la UDMR li se pare nepotrivita alaturarea celor doua cuvinte.
Din lipsa unui buget corespunzator si din cauza ca ne-au plecat cam toate valorile de rasunet mondial din toate domeniile in strainatate singura propunere pentru un nou imn national este aceasta :

 

Creatorii acestui nou imn sunt muncitori forestieri de pe exploatarile detinute de Drujba lui Dumnezeu – Verestoy Attila.

Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

 

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline