RSS

23 septembrie 1940: La Oradea au…

23 Septembrie 1940: …

17 septembrie 1941: Cu ocazia re…

Maghiarizarea forțat…

Câțiva oameni hotărâți pot schim…

Câțiva oameni hotărâ…

16 septembrie 1941: în Cluj auto…

La doar un an de la …

Zece revendicări imediate ale pr…

"În urma cele mai re…

În noaptea de 13 spre 14 septemb…

În noaptea din 13/14…

12 septembrie 1940: La Baia Mare…

Ziua de 12 septembri…

Viorica-Elisabeta Lupu va candid…

Viorica-Elisabeta Lu…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Afara din tara javre ordinare!

Print Friendly, PDF & Email
Cand rusii au patruns in timpul celui de-al doilea razboi mondial in Romania nu au venit cu mana goala. In afara trupelor si tancurilor sovietice acestia au mai adus si alte cadouri: au infiltrat alogeni scoliti din Maica Rusia in toate structurile statului.
 
Multi dintre acesti alogeni sunt bunicii si parintii celor care au condus si inca mai conduc destinele Romaniei. Cu toate ca oficial noi romanii am scapat de rusi de mult timp “cadoul” lasat de ei sub forma acestor alogeni care pot fi activati si reactivati oricand pentru a servi interese straine Romaniei reprezinta un adevarat cal troian si un pericol asupra identitatii si valorilor noastre nationale.

Afara din tara javre ordinare!


Ei si urmasii lor reprezinta aparatul represiv impotriva intelectualilor si opozantilor romani din perioada comunista din Romania. Ei sunt cei care au fost si sunt complicii lui Visinescu , Ficior si altii ca dansii. Veteranii patrioti romani au pensii de mizerie pe cand tortionarii patriotilor romani au pensii mari si traiesc in huzur.Aceeasi situatie este prezenta si in Republica Moldova – securistii URSS-ului primesc pensii mari din banii publici ai basarabenilor pe ai caror bunici sau parinti i-au torturat , ucis sau deportat.

 
Daca nu va explicati antiromanismul oficial practicat de cei care conduc de 24 de ani destinele Romaniei si ne tradeaza zi de zi si ne-au adus la sapa de lemn e destul sa cititi biografia fiecarui dintre ei si veti trage concluziile singuri .
 
Nici unul dintre ei nu-si merita terminatia “-ESCU” din numele lor. Toti au imprumutat-o in fals pentru a-si ascunde descendenta khazara :
 
Iliescu = IVANOVICI ,
 
 Constantinescu=PATAIEVICI,
 
 BASESCU=BRAUNOVICI,
 
Ponta=NAUMOVICI.
Astfel daca astazi khazarul Ponta tradeaza interesele Romaniei si ale romanilor in favoarea UDMR nu trebuie sa mai mire pe  nimeni. De altfel triburile khazarilor si cel al maghiarilor impreunate plus popoarele bastinase pe care le-au asimiliat fortat (populatiile intalnite de khazari si maghiari din Campia Panonica erau inrudite cu tracii) au format natiunea de astazi a ungurilor.

Valorile pur romanesti sunt zilnic agresate si puse la zid , injosite si luate in ras. De ce sunt patriotii romani facuti nebuni ? Ce e rau in a fi patriot? Da’ sa-ti tradezi tara e mai bine ? E cool ?

 Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info