libris.ro

Khazaro-Ungaria, noua Austro-Ungarie?

Khazaro-Ungaria, noua Austro-Ungarie?
Khazarii sunt stramosii atat a ungurilor cat si a evreilor sionisti

In maghiara de astazi exista peste 200 de cuvinte khazare

Cu mult inainte de destramarea statului khazar situat in regiunea dintre Marea Neagra si Marea Caspica, niste triburi vasale sau aliate, maghiarii (pe atunci localizati pe zona Donului, in zona de est a Ucrainei de astazi), impreuna cu trei triburi khazare, kabarii, au parasit regiunea si s-au indreptat spre vest, asezandu-se pe locul actualului stat maghiar unde in timp au format regatul maghiar asimiland fortat populatia indigena.

Khazaro-Ungaria, noua Austro-Ungarie?

 
Triburile maghiare si khazare au asimilat prin forta si prin violenta populatia intalnita in campia Panonica.La sosirea lor in Panonia aceste triburi ale khazarilor si maghiarilor numarau cel mult cateva zeci de mii de luptatori cu tot cu sclavii pe care obisnuiau sa-i ia in timpul raidurilor si campaniilor de jaf si distrugeri de pe unde treceau.
 
Au intemeiat un stat bilingv, vorbindu-se pana in secolul X atat maghiara cat si khazara, cu o dubla regalitate similara celei din Khazaria. A fost infiintata prima dinastie maghiara, khazarii instalandu-l ca rege pe Arpad peste cele 7 hoarde maghiare, iar mai multe triburi khazare s-au contopit cu maghiarii, modificand caracterul etnic al acestora.Politica agresiva de asimilare a populatiilor indigene a sporit constant numarul celor ce aveau sa devina in curand un nou popor aparut peste noapte in Europa : ungurii.
 
Acest sistem de guvernare a durat pana in sec. X cand regele Stefan (Sf. Stefan) a trecut la catolicism  si a abolit sistemul dublei regalitati, fara a putea insa pune capat influentei puternicei comunitati iudeo-kazare. Din documente rezulta functiile importante si indeletnicirile pe care acestia le aveau in Ungaria.
 
Asistam astazi cumva la o incercare de reface un nou imperiu de genul Austro-Ungariei, o noua Khazaro-Ungarie care sa inglobeze teritoriul Romaniei sau in cel mai rau caz Transilvania?
 
Descendenta khazara atat a sionistilor care pretind o falsa existenta milenara a evreilor pe teritoriul Daciei cat si a ungurilor si revendicarile lor de autonomie a Transilvaniei sunt cumva pasii premergatori ai dezmembrarii Romaniei si nasterea Khazaro-Ungariei? 

La asta se referea Shimon Peres cand a spus ca a cumparat atat Ungaria cat si Romania? Romani, faceti ochii mari cat cepele si ciuliti urechile cat iepurii pentru ca ceva putred se pregateste in regiunea noastra de Europa!

Sursa: Glasul-Moldovei.blogspot.com

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.



Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info