libris.ro

Khazarii sau struto-camilele sioniste promovati pe cheltuiala contribuabililor romani

Khazarii sau struto-camilele sioniste promovati pe cheltuiala contribuabililor romani
Pe banii Ministerului Culturii al Romaniei se publica propaganda sionista antiromaneasca deci pe banii contribuabililor romani!
 
Khazarii reprezinta un trib de salbatici ai stepelor din regiunea Caucazului, bautori de sange uman, un popor nomad fara cultura scrisa care impreuna cu rudele lor prin alianta, hunii, au ingrozit doua continente (Europa si Asia) acum aproximativ 1000 de ani prin sadism si placerea de a ucide.
 
Regele si casta razboinicilor khazari s-au convertit la religia iudaica / mozaica nu din simpatie sau din convingere religioasa ci pentru ca le servea de minune scopurilor politice. O religie care le dadea “legitimitate” de a stapani peste intreaga lume se potrivea ca o manusa tendintelor agresive si expansioniste ale khazarilor.
 
In afara scopurilor politice khazarii au adoptat religia iudaica / mozaica si pentru ca erau presati din ce in ce mai tare de musulmani pe de o parte si de crestini pe de alta parte.

Khazarii sau struto-camilele sioniste promovati pe cheltuiala contribuabililor romani

 
Nedorind sa adopte nici religia musulmana nici cea crestina decizia lor este surprinzatoare dar trebuie tinut cont ca doar elita khazarilor  (khazarii albi sau Aq-khazarii sau taidsi(nobili) ) era convertitata cu adevarat la religia mozaica si populatia de rand de origine turcomana / turcica (khazarii negri sau kara-khazarii) era lipsita de educatie si de “beneficiile” noii religii fiind analfabeti, pagani si nomazi.
 
De fapt si astazi tribul khazar este considerat de catre turci ca facand parte din marea familie a turcilor. Imperiul otoman si-a recrutat din aceasta zona soldati de elita pentru cavalerie considerand tribul o sursa excelenta de noi razboinici avand si avantajul limbii native de origine turcica.
 
In secolele VII-VIII khazarii dominau spatiul dintre Marea Neagra si Marea Caspica semanand teroare pana pe teritoriul Georgiei si Armeniei de astazi, partea estica a Europei si in imensitatea stepelor scitice.
 
Din tribul khazar s-au desprins mai multe grupuri de razboinici nomazi care s-au unit cu triburile de maghiari, maghiarii fiind un fel de triburi vasale khazarilor si au format impreuna o alianta care sa tina piept unor noi invadatori chiar mai violenti decat khazarii si maghiarii la un loc: vikingii rhusi (stramosii rusilor de astazi).
 
Astfel caracterul etnic al maghiarilor s-a modificat prin contopirea cu khazarii si ungurii de astazi nu sunt decat un amalgam format prin contopirea maghiarilor, khazarilor si populatiilor asimilate fortat de-a lungul timpului. Prin inaintarea lor agresiva in regiunea Donului (Ucraina de astazi) vikingii rhusi ( stramosii rusilor) i-au impins pe maghiari si khazari fortandu-i sa se refugieze in campia Panonica acolo unde au asimilat fortat populatia nativa si au pus bazele viitorului regat al ungurilor.
 
Plecand de la aceste fapte istorice khazarii sionisti de astazi , un soi de struto-camile incearca sa rescrie istoria ( mai degraba s-o falsifice) conform unei false teorii ale existentei milenare a evreilor pe teritoriul Romaniei de astazi sau al vechilor hotare ale Daciei. In anul 2002 a fost republicata pe cheltuiala Ministerului Culturii din Romania, pe banii contribuabililor romani o lucrare prin care se sutine aberatia ca Dacia ar fi fost colonizata de catre Imperiul Roman cu populatie evreiasca din provincia Iudeea ( Tesu Solomovici, in lucrarea Romania Iudaica).
Sursa: Glasul-Moldovei.blogspot.com

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.



Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info