“Khazarul” Ponta Naumovici face cadou kazahilor 500 de milioane de EURO!

Guvernul “khazarului” Ponta Naumovici a trecut pe şest o hotarare prin care a sters o datorie de 500 de milioane de EURO a Rompetrol (companie controlata de catre kazahi ) catre statul roman.

Pe site-ul reportervirtual.ro gasim un articol in care ni se spune ca firma de publicitate a rudelor apropiate ( mama si cumnatul) lui Ponta Naumovici are afaceri impreuna cu Rompetrol deci conflict de interese!

Atunci de ce nu ne sterge datoriile la toti romanii domnul khazar Naumovici? Pentru ca atunci cand spui romani acest cuvant nu seamana nici cu kazahi nici cu khazari nici cu mama si nici cu cumnatul?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

“Khazarul” Ponta Naumovici face cadou kazahilor 500 de milioane de EURO!

Cata ipocrizie si demagogie din partea lui Naumovici cand critica actele de coruptie ale matrozului chior de la TreiCoceni! Luati-va de mana tradatorilor si plecati naibii din tara asta! Duceti-va unde isi are barlog uciga-l toaca!

Oare nu jucati un teatru ieftin cu totii atat matrozul chior cat si coabitacii de Naumovici si Crinut? Nu cumva va bateti joc sub masca unei asa zise lupte politicie mediatice? Da-le prostilor mult circ … paine mai putina ca fac colesterol si se imbolnavesc si nu mai pot munci pe urma sa-si achite taxele!

http://www.reportervirtual.ro/2014/01/ponta-si-rompetrol-afaceri-in-familie-500-de-milioane-de-euro-cadou-pentru-kazahi.html

Nota noastra: E mare lucru ca acest Ponta si informatiile contradictorii care se tot lanseaza in presa si in spatiul public despre dansul, sa nu fie cumva opera vreo unuia dintre serviciile stiute si nestiute din Romania. 

Sursa: Glasul-Moldovei.blogspot.md

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

One thought on ““Khazarul” Ponta Naumovici face cadou kazahilor 500 de milioane de EURO!

Lasă un răspuns

Next Post

Jobbik bantuie liber prin Transilvania

mar mart. 11 , 2014
Partidul extremist Jobbik bantuie prin Transilvania pentrru a agita spiritele si atata cetatenii romani de etnie maghiara asta si pentru motivul ca in Ungaria s-a inceput campania electorala si in Romania sunt multi maghiari cu dubla cetatenie deci posibile voturi. In campania lor cei de la Jobbik au poposit si […]

Poate vă place și:

libris.ro