RSS

Scandal legat de semnăturile de …

O situație destul de…

Jos corupții altora, și sus coru…

Luptătorii împotriva…

Politicienii să nu mai interfere…

"Când vom trece de l…

ȘEFUL KGB ȘI LIDERUL ULTERIOR AL…

"Motto: “Am fost ca …

10 AUGUST 2018 - ZIUA MINCIUNII

"La 10 august 2018 a…

(FOTO) Șoc și groază la spitalul…

Pozele în care apăre…

Ieșenii alături de Camelia Smica…

Acțiune de solidarit…

Spitalul modular de la Lețcani: …

Sâmbătă, 8 august 20…

Gheorghe Piperea: " Cu așa ceva …

Avocatul Gheorghe Pi…

La 8 august 1943, la Șimleul Sil…

Potrivit unui comuni…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

“Khazarul” Ponta Naumovici face cadou kazahilor 500 de milioane de EURO!

Print Friendly, PDF & Email

Guvernul “khazarului” Ponta Naumovici a trecut pe şest o hotarare prin care a sters o datorie de 500 de milioane de EURO a Rompetrol (companie controlata de catre kazahi ) catre statul roman.

Pe site-ul reportervirtual.ro gasim un articol in care ni se spune ca firma de publicitate a rudelor apropiate ( mama si cumnatul) lui Ponta Naumovici are afaceri impreuna cu Rompetrol deci conflict de interese!

Atunci de ce nu ne sterge datoriile la toti romanii domnul khazar Naumovici? Pentru ca atunci cand spui romani acest cuvant nu seamana nici cu kazahi nici cu khazari nici cu mama si nici cu cumnatul?

“Khazarul” Ponta Naumovici face cadou kazahilor 500 de milioane de EURO!

Cata ipocrizie si demagogie din partea lui Naumovici cand critica actele de coruptie ale matrozului chior de la TreiCoceni! Luati-va de mana tradatorilor si plecati naibii din tara asta! Duceti-va unde isi are barlog uciga-l toaca!

Oare nu jucati un teatru ieftin cu totii atat matrozul chior cat si coabitacii de Naumovici si Crinut? Nu cumva va bateti joc sub masca unei asa zise lupte politicie mediatice? Da-le prostilor mult circ … paine mai putina ca fac colesterol si se imbolnavesc si nu mai pot munci pe urma sa-si achite taxele!

http://www.reportervirtual.ro/2014/01/ponta-si-rompetrol-afaceri-in-familie-500-de-milioane-de-euro-cadou-pentru-kazahi.html

Nota noastra: E mare lucru ca acest Ponta si informatiile contradictorii care se tot lanseaza in presa si in spatiul public despre dansul, sa nu fie cumva opera vreo unuia dintre serviciile stiute si nestiute din Romania. 

Sursa: Glasul-Moldovei.blogspot.mdSite-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info