RSS
«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Jobbik bantuie liber prin Transilvania

Print Friendly, PDF & Email

Partidul extremist Jobbik bantuie prin Transilvania pentrru a agita spiritele si atata cetatenii romani de etnie maghiara asta si pentru motivul ca in Ungaria s-a inceput campania electorala si in Romania sunt multi maghiari cu dubla cetatenie deci posibile voturi.

In campania lor cei de la Jobbik au poposit si la Cluj unde exista o puternica si importanta comunitate maghiara dar la un forum de discutii organizat de cei de la Jobbik in Cluj nu prea a venit nimeni , sala unde fost ogranizat evenimentul a ramas goala si pustie singurii “oaspeti” care au acceptat invitatia celor de la Jobbik fiind un reporter de la Digi24 si alti cativa jurnalisti.


Sa fie oare constienti cei din comunitatea maghiara din Cluj ca Jobbik reprezinta un fel de oaie neagra care ar inflama spiritele inutil ? Atlfel cum se explica slaba prezenta si sustinere a celor de la Jobbik?


In schimb in cadrul evenimentului de astazi de la Targu Mures au venit foarte multi cetateni maghiari chiar din Ungaria , din Budapesta si din alte orase ale Ungariei. Ma intreb retoric cum ar fi sa mearga romani in Ungaria si sa ceara autonomia tinutului Seghedinului ? In loc de Jobbik si-ar forma si romanii un partid similar numit Rommik.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline