Victorel Khazarel Tonta instruit de un khazar maghiar sa distruga Romania!

Victorel Khazarel Tonta ( khazar autohton care raspunde spre mirarea multora si la numele de Naumovici ) s-a intalnit astazi cu Soros, un khazar maghiar nascut chiar la Budapesta, un cameleon al speculatiilor bursiere si economice, un vampir economic cu sange rece, parte beligeranta a razboiului economic dus in lupta pentru globalizare, un om care sta in spatele finantarii multora dintre asa zisele “revolutii” numite in tot felul de culori.
 
Momentul ales este cat se poate de suspect: chiar acum dupa intamplarea recenta a miscarii extremiste si iredentiste de la Targu Mures. Soros este suspectat ca ar fi implicat in finantarea unor ONG-uri din Ucraina care au participat activ in actiunile recente de pe Euromaidan.Coincidentele de genul asta trebuie privite cu foarte mare atentie de catre romani si de catre serviciile din Romania pentru ca niciodata nu iese fum fara foc.

Victorel Khazarel Tonta instruit de un khazar maghiar sa distruga Romania!

 
Ponta a  tinut sa afirme ca nu s-a discutat despre RMGC si Rosia Montana.Oficial, Soros ar fi venit in Romania pentru a discuta despre “problemele de integrare a romilor” in calitate de presedinte al Fundatiei pentru o Societate Deschisa (Open Society Fundation).  Retineti acest termen : Societate Deschisa !
 
Piatra de temelie a filozofiei lui Soros o reprezinta conceptele lui Karl Popper pentru o “societate deschisa”. Pentru Popper adevaratele bestii negre ale istoriei si societatii erau idealistii care doreau o viata care sa merite traita de toata lumea nu doar de catre elitele oculte.
Pentru asta considera justificat inclusiv manipularea si falsificarea realitatii pentru a nu limita dezvoltarea unei societati deschise, liberalizate i-am spune in termeni moderni unde sa existe dupa cum spunea Petre Roman imediat dupa ’90  bogati-bogati ( in argou a se intelege un fel de baieti-de-baieti putrezi de bogati prin furaciune, coruptie si tot felul de alte mijloace ilicite si ilegale) si saraci-saraci. 

Ideologia pietei libere (societate deschisa ), se pare, a fost doar o acoperire in spatele careia averi uriase  au fost stranse de o noua clasa avara, de intriganti financiari care orchestrau  scheme Ponzi: Caritas, FNI, Bancorex, Dacia Felix , pseudoprivatizari frauduloase cu scop clar de falimentare.

Acesta este motivul pentru care mafia khazara a facut tot posibilul sa puna mana pe trusturi de presa, televiziuni, ziare si alte mijloace de informare cu scopul de a crea o realitate care sa serveasca scopurilor lor si sa cenzureze orice miscare care le-ar afecta interesele.Realitatea cruda este ca acum khazarii s-au infiltrat in multe structuri ale statului si detin puterea de decizie in multe domenii.
Pentru atingerea scopurilor dorite acesti adepti ai societatii deschise sunt capabili de multe lucruri ingrozitoare. Soros si cei ca ei sunt cangrena economiei si societatii moderne, bestii cu infatisare umana care se hranesc din moarte si suferinta, facand profituri uriase in urma razboaielor de cele mai multe ori provocate chiar de oculta mondiala sau in urma crizelor economice create artificial la nivel global. Consider vizita lui Soros in Romania si oriunde s-ar duce acest speculant al crizelor popoarelor lumii de rau augur.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

One thought on “Victorel Khazarel Tonta instruit de un khazar maghiar sa distruga Romania!

  1. Autorul acestui bun si instructiv articol are motive foarte intemeiate de-a considera de rau augur aceasta vizita-intalnire.
    La putin timp dupa ce-a falimentat banca Angliei, Soros a declarat (mai mult sau mai putin oficial) : “O societate care accepta in sanul ei oameni ca mine este o societate in care ceva merge prost”…

Lasă un răspuns

Next Post

Cum a ne-a procopsit Soros cu termenul de rrom in limba romana

mie mart. 12 , 2014
Multa lume il uraste pe Iliescu pentru impunerea parsiva si fortata a termenului de rrom in limba romana asa cum nu s-a mai facut in nici o alta tara. Din biografia lui Iliescu aflam ca acesta are atat descendenta tiganeasca cat si khazara ca si khazarul Soros (care si-a schimbat […]
Cum a ne-a procopsit Soros cu termenul de rrom in limba romana

Poate vă place și:

libris.ro