Cum a ne-a procopsit Soros cu termenul de rrom in limba romana

Multa lume il uraste pe Iliescu pentru impunerea parsiva si fortata a termenului de rrom in limba romana asa cum nu s-a mai facut in nici o alta tara. Din biografia lui Iliescu aflam ca acesta are atat descendenta tiganeasca cat si khazara ca si khazarul Soros (care si-a schimbat numele din Tivadar, nume intalnit si la tiganii din zona vestica a Romaniei). Iliescu este ruda nici mai mult nici mai putin decat cu familia regala Cioaba.
 

Cum a ne-a procopsit Soros cu termenul de rrom in limba romana

Soros este unul dintre artizanii importanti care au finantat schimbarea numelui de tigan in rrom. A facut-o nu din bunatate sufleteasca sau din cine stie ce motive umanitare ci cu scopul confuziei pana la identitate intre romani si rromi.
 
Soros a infiintat o fundatie numita Fundatia pentru o Societate Deschisa (Open Society Fundation) unde in calitate de presedinte al ei s-ar ocupa de problemele de integrare ale rromilor din Romania.Despre ce intelege Soros prin Societate Deschisa am scris intr-o postare precedenta. Sub acoperirea de filantrop Soros face jocurile ascunse ale ocultei mondiale. Sa fim seriosi: un rechin al economiei care nu ezita sa se imbogateasca din suferinta altora face acte de caritate?
 
Intrebarea este : daca Soros s-a nascut in Ungaria la Budapesta de ce nu se ocupa de integrarea tiganilor din Ungaria? Tiganii unguri nu merita integrati? De ce nu a luptat ca tiganilor din Ungaria sa li se spuna rromi pana la confuzia cu romanii? Cum ar fi ca la recensamantul din Ungaria tiganii sa se declare rromi /romani?
 
Soros s-a folosit de pretextul revendicarii unei miscari de emancipare a tiganilor de la inceputul anilor ’30  ( desfiintata de comunisti, de care bineinteles Iliescu avea cunostinta) cand tiganii au inceput sa se faca simtiti atat in presa vremii prin ziarul  “Glasul romilor”din 1934 cat si in politica, mobilizarea comunitatii tiganilor la vot fiind si atunci ca si acum importanta pentru politicienii in cautare de voturi.
Glasul Romilor - George Soros
Glasul Romilor – George Soros
 
Problema nu este neaparat  cea a denumirii de rrom in sine cat parsivenia care s-a dorit de la bun inceput de catre oculta mondiala: confuzia pana la identitate intre romani si rromi / tigani. Atat romanii cat si tiganii din Romania care au plecat in strainatate au constatat ca nu doar tiganii romani se dau drept cetateni romani ci si tigani din alte tari din estul Europei: tigani bulgari,
tigani sarbi.
 
Astfel ca atunci cand au fost expatriati in Romania pe Aeroportul Otopeni au sosit ca repatriati atat tiganii nostri cat si tigani bulgari si tigani sarbi. Unii dintre acesti tigani bulgari si sarbi chiar au primit bani sa se stabileasca in Romania. Exista o asemenea strategie alimentata cu bani de la Banca Mondiala de incurajare a stabilirii tiganilor in Romania.
 
In toata Europa denumirea traditionala de tigan asa cum suna specific in fiecare limba a fost pastrata in formele sale lingvistice locale numai in Romania denumirea de rrom a fost obligatorie in actele oficiale , iar cei ce nu o folosesc sa primeasca imediat amenda de la Consiliul National Impotriva Discriminarii.
 
In planurile ocultei mondiale s-a vorbit mult timp de relocarea tiganilor din toata Europa undeva in estul Europei.S-a vorbit chiar de o colonizare a regiunii reprezentata acum de Oltenia cu toti tiganii din celelalte tari. Problema este ca tiganii nu au toti aceeasi limba, cultura, obiceiuri si chiar prin natura lor libertina si nestatornica sunt greu de “inghesuit” intr-o noua Palestina pe care oculta khazara mondiala ar vrea sa se numeasca Oltenia.
 
Planul ocultei mondiale al carei personaj aflat la varful ei il reprezinta Soros este acela de a induce o confuzie voita intre termenul de roman si rrom cu scopul precis de discreditare al Romaniei prin prezentarea tarii noastre ca tara de origine a infractorilor rromi care invadeaza toate tarile Europei .

Cardasia khazarului maghiar Soros Tivadar cu a khazarului roman Ponta Naumovici trebuie sa dea de gandit tuturor romanilor!
Glasul.info, glasul-moldovei.blogspot.nl
[tp_product id=”198148026″ feed=”396″]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

7 thoughts on “Cum a ne-a procopsit Soros cu termenul de rrom in limba romana

  1. Ei puteu sa-si spuna si strumfi dar asta nu inseamna ca un intreg popor sa le spuna asa cum vor ei , stramosii nostri erau numiti daci , geti , vlahi , etc dar ei insasi aveau alte nume cu care se denumeau , inseamna ca nu ati inteles esentialul problemei

 1. In limba loe indifferent ca sunt tigani din Italia , Romania ,Bulgaria ,Anglia sau Spania….cand se intalnesc se intreaba ; san rom ? adica esti rom ? , tigan… exista cuvantul in limba romani///nu sant de vina ca noi de la Scoala Ardeleana incoace ne numim Romania….era correct sa ramanem Dacia sau Valahia…

 2. Comment Text*
  Poporul roman suporta cu dificultate o crunta nedreptate pe multe planuri:
  teritorial, social, resurse umane, sanatate , invatamant, agricultura,cercertare, resurs naturale,economie, asistenta sociala…
  Modificarile permanente a legilor , aplicarea lor descriminatoriu, indepartarea romanilor din tara lor,instrainarea resurselor si averii tarii ……au creat o saracie lucie pentru masele largi populare.
  Romanii, care vor sa-si desfasoare activitati corecte , in beneficiu poporului , sunt sufocati si descurajati prin masuri neclare! Mentinerea locului de munca(de altfel prost platit) e o confruntare care duce la epuizare !

Lasă un răspuns

Next Post

Steagul secuiesc - simbolul sub care secuii ucideau unguri. Deci sunt 2 națiuni distincte

mie mart. 12 , 2014
Pe data de 28 octombrie 1599 (18 octombrie pe stil vechi) în bătalia de la Şelimbăr secuii aliati cu Mihai Viteazul,aflați sub același steag secuiesc pe care îl agitau de curand extremiștii maghiari de la Targu Mureș, ucideau soldați maghiari. Vedeți cât de important este să-ți cunoști istoria cu adevărat? […]
Sasii si secuii transilvaneni

Poate vă place și:

libris.ro