libris.ro

Bolsevizarea Romaniei

Bolsevizarea Romaniei

Pe pagina de Facebook a Institului de Investigare a Crimelor Comunismului era postat astazi un mic articol dedicat unui ordin emis chiar pe data de 3 aprilie 1950 :

Pe data de 3 aprilie 1950 in Romania fusese emis ordinul cu numaru 100 privind lupta „impotriva dusmanului de clasa” prin care se intelegeau „categoriile de cetateni ce vor intra in obiectivele securitatii cu propuneri de a fi trimisi unitatilor de munca :

1) Toţi cei care lansează sau răspândesc svonuri alarmiste, tendenţioase, duşmănoase; ascultă şi difuzează propaganda deşănţată a posturilor de radio imperialiste;

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


2) Toţi cei ce aduc injurii P.M.R., conducătorilor săi, Guvernului, Uniunii Sovietice şi conducătorilor săi şi ţărilor de democraţie populară;

3) Toţi acei cetăţeni români care întreţin legături de prietenie cu legaţiile imperialiste, care au frecventat sau frecventează bibliotecile, concertele şi în general manifestările propagandistice ale legaţiilor imperialiste, precum şi toţi cei care sunt în relaţii cu familiile funcţionarilor ambasadelor imperialiste”.

Bolsevizarea Romaniei

Nu traim cumva vremuri similare? Sunt amendati si arestati toti cei care se opun gazelor de sist, sunt amendati cei care impart fluturase pe strazi indreptate impotriva gazelor de sist, se incearca cenzurarea tuturor publicatiilor scrise , a televiziunilor si tuturor mijloacelor de informare conventionale.

Traim cumva inca o noua Bolşevizare a Romaniei? Atat puterea cat si opozitia de astazi din Romania fac parte din FSN-ul postdecembrist si reprezinta acum cel mult aripa dreapta si aripa stanga a FSN.

Libertatea presei , libertatile individuale vi se par a fi cele dintr-o tara cu o democratie sanatoasa? Deja nu mai trebuie nimanui dovezi ca anumite trusturi de presa sunt aservite unei tabere politice sau alteia , mai greu e acum de identificat vreun trust de presa care sa nu fie inregimentat politic.

Oare chiar vom asista neputinciosi la cum bolsevicii moderni isi creaza acelasi tip de aparat de stat represiv asupra populatiei asa cum au facut inaintasii lor in anii ’50? Spun inaintasii lor pentru ca multi dintre cei care ne conduc astazi sunt copiii sau nepotii tortionarilor bolsevici din Romania, adusi pe tancurile sovietice odata cu intrarea trupelor sovietice in tara noastra.

Trebuie ca romanii sa se trezeasca acum cat inca nu este prea tarziu de a se stopa aceste tendinte de bolsevizare a Romaniei. Daca nu se intervine curand si ne vom complace in aceasta stare de opresiune la adresa drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului acest aparat de stat opresiv care se construieste zi dupa zi nu va ma slabi deloc chinga ci dimpotriva o va mai strange pana la dezumanizarea completa si lipsirea oamenilor de demnitate , de respectul de sine si de constiinta de om liber.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info