RSS

Inaugurare care îndeamnă la neui…

Inaugurare care îndea…

De ce nu avem autostrăzi? De mil…

Da! Asta ne spune un …

Naționaliștii români avertizează…

Naționaliștii români …

După ce francezii au fost avanga…

După ce francezii au …

Asalt împotriva valorilor conser…

Asalt împotriva valor…

Pledoarie a unui deputat pentru …

Pledoarie a unui depu…

O nouă hemoragie dinspre PNL spr…

O nouă hemoragie dins…

Deputatul UDMR Attila Korodi: "P…

Deputatul UDMR Attila…

Ministerul Culturii a elaborat p…

Ministerul Culturii a…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Bolsevizarea Romaniei

Print Friendly, PDF & Email

Pe pagina de Facebook a Institului de Investigare a Crimelor Comunismului era postat astazi un mic articol dedicat unui ordin emis chiar pe data de 3 aprilie 1950 :

Pe data de 3 aprilie 1950 in Romania fusese emis ordinul cu numaru 100 privind lupta “impotriva dusmanului de clasa” prin care se intelegeau “categoriile de cetateni ce vor intra in obiectivele securitatii cu propuneri de a fi trimisi unitatilor de munca :

1) Toţi cei care lansează sau răspândesc svonuri alarmiste, tendenţioase, duşmănoase; ascultă şi difuzează propaganda deşănţată a posturilor de radio imperialiste;

2) Toţi cei ce aduc injurii P.M.R., conducătorilor săi, Guvernului, Uniunii Sovietice şi conducătorilor săi şi ţărilor de democraţie populară;

3) Toţi acei cetăţeni români care întreţin legături de prietenie cu legaţiile imperialiste, care au frecventat sau frecventează bibliotecile, concertele şi în general manifestările propagandistice ale legaţiilor imperialiste, precum şi toţi cei care sunt în relaţii cu familiile funcţionarilor ambasadelor imperialiste”.

Bolsevizarea Romaniei

Nu traim cumva vremuri similare? Sunt amendati si arestati toti cei care se opun gazelor de sist, sunt amendati cei care impart fluturase pe strazi indreptate impotriva gazelor de sist, se incearca cenzurarea tuturor publicatiilor scrise , a televiziunilor si tuturor mijloacelor de informare conventionale.

Traim cumva inca o noua Bolşevizare a Romaniei? Atat puterea cat si opozitia de astazi din Romania fac parte din FSN-ul postdecembrist si reprezinta acum cel mult aripa dreapta si aripa stanga a FSN.

Libertatea presei , libertatile individuale vi se par a fi cele dintr-o tara cu o democratie sanatoasa? Deja nu mai trebuie nimanui dovezi ca anumite trusturi de presa sunt aservite unei tabere politice sau alteia , mai greu e acum de identificat vreun trust de presa care sa nu fie inregimentat politic.

Oare chiar vom asista neputinciosi la cum bolsevicii moderni isi creaza acelasi tip de aparat de stat represiv asupra populatiei asa cum au facut inaintasii lor in anii ’50? Spun inaintasii lor pentru ca multi dintre cei care ne conduc astazi sunt copiii sau nepotii tortionarilor bolsevici din Romania, adusi pe tancurile sovietice odata cu intrarea trupelor sovietice in tara noastra.

Trebuie ca romanii sa se trezeasca acum cat inca nu este prea tarziu de a se stopa aceste tendinte de bolsevizare a Romaniei. Daca nu se intervine curand si ne vom complace in aceasta stare de opresiune la adresa drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului acest aparat de stat opresiv care se construieste zi dupa zi nu va ma slabi deloc chinga ci dimpotriva o va mai strange pana la dezumanizarea completa si lipsirea oamenilor de demnitate , de respectul de sine si de constiinta de om liber.


Daca ti-a placut acest articol, urmareste Glasul.info si pe FACEBOOK!loading...

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

Activitatea noastră poate fi susținută și îmbunătățită prin finanțarea acțiunilor pe care le desfășurăm. Dacă apreciați ceea ce facem și ce încercăm să facem și pe viitor, puteți contribui prin donații:
Cont in LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
Cont in EURO: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22

Donatii prin PayPal

Alege valuta

Indroduceti sumaComentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

loading...

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline