Depopularea Romaniei – Capitolul carne stricata

Print Friendly, PDF & Email
Intr-o postare anterioara va povesteam despre planul ocultei mondiale de depopulare a Romaniei prin mai multe metode : atacul economic , atacul impotriva sistemelor de sanatate si invatamant, otravirea prin distribuirea alimentelor ieftine care contin compusi chimici ce provoaca printre altele si infertilitate , atacul asupra apei si pamantului prin exploatarea gazelor de sist si a aurului cu cianuri la Rosia Montana.

De curand a inceput in Romania scandalul carnii stricate care se vinde de multi ani in Romania cu acord si sprijin politic si admnistrativ. Aceasta practica nu este doar un incident izolat ci se foloseste la scara larga si nu doar cu scopul obtinerii profitului ci si cu un alt scop mult mai ocult – scopul de a otravi cu buna stiinta populatia Romaniei si a slabi nivelul de sanatate al romanilor.

De ceva timp atat in SUA cat si in alte parti ale globului s-au infiintat asa numitele ferme de cadavre in care se studiaza oficial in scopul usurarii anchetelor criminalistice , cam in cat timp putrezeste in mod obisnuit carnea de pe cadavre de porci sau chiar si de oameni .

Mai putin cunoscut este faptul ca se fac periodic biopsii de pe aceste cadavre pentru a se studia stadiul putrefactiei acestor fragmente de tesuturi. In unele dintre aceste ferme de cadavre se face chiar mai mult de atat : se studiaza hranind animale de laborator cu aceste tesuturi in diferite stadii de descompunere efectul asupra sanatatii asupra acestor animale. Uneori animalele sunt hranite atat cu carne alterata cat si cu alimente care contin E-uri.

In carnea alterata anumite culturi de bacterii elimina toxine iar in urma mortii bacteriilor se elimina de asemenea alte toxine.In combinatie cu E-urile din alimentatia “moderna” , toxinele acestor bacterii se amesteca intr-un cocktail chimic cu E-urile din alimentele ieftine si constituie conditii favorizante pentru declansarea unor anumite boli grave , adeseori fatale.

Nu este vorba doar de simple toxiinfectii alimentare ci de ceva mult mai grav. Cocktail-ul format din toxinele din carne stricata cu cele din alimentele cu E-uri provoaca depunerea de toxine in organele vitale ale omului in timp si astfel slabirea organismului si expunerea sa la diverse boli pe care oamenii cu o imunitate buna in mod normal nu le-ar contracta.

Aceste scandaluri legate de comercializarea carnii stricate au iesit la suprafata accidental sau din cauza unor dispute politice la nivel local dar daca Romania ar fi un stat serios, cu adevarat “de drept”, in urma unor anchete serioase ar iesi la suprafata multe astfel de exemple.


Parca toate planurile ocultei mondiale au succes mai mare in Romania decat in multe alte tari. De ce oare ? O fi numai din cauza conducatorilor sau e partial si contributia propriilor cetateni , unii dintre dansii slab informati si slab educati ? Acum mai mult ca oricand Romania este supusa unor presiuni din multiple parti si imi este teama ca va ceda si va cadea in colaps.

Sursa: glasul-moldovei.blogspot.ro

Social Links