Depopularea Romaniei – Capitolul carne stricata

Intr-o postare anterioara va povesteam despre planul ocultei mondiale de depopulare a Romaniei prin mai multe metode : atacul economic , atacul impotriva sistemelor de sanatate si invatamant, otravirea prin distribuirea alimentelor ieftine care contin compusi chimici ce provoaca printre altele si infertilitate , atacul asupra apei si pamantului prin exploatarea gazelor de sist si a aurului cu cianuri la Rosia Montana.

De curand a inceput in Romania scandalul carnii stricate care se vinde de multi ani in Romania cu acord si sprijin politic si admnistrativ. Aceasta practica nu este doar un incident izolat ci se foloseste la scara larga si nu doar cu scopul obtinerii profitului ci si cu un alt scop mult mai ocult – scopul de a otravi cu buna stiinta populatia Romaniei si a slabi nivelul de sanatate al romanilor.

De ceva timp atat in SUA cat si in alte parti ale globului s-au infiintat asa numitele ferme de cadavre in care se studiaza oficial in scopul usurarii anchetelor criminalistice , cam in cat timp putrezeste in mod obisnuit carnea de pe cadavre de porci sau chiar si de oameni .

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Mai putin cunoscut este faptul ca se fac periodic biopsii de pe aceste cadavre pentru a se studia stadiul putrefactiei acestor fragmente de tesuturi. In unele dintre aceste ferme de cadavre se face chiar mai mult de atat : se studiaza hranind animale de laborator cu aceste tesuturi in diferite stadii de descompunere efectul asupra sanatatii asupra acestor animale. Uneori animalele sunt hranite atat cu carne alterata cat si cu alimente care contin E-uri.

In carnea alterata anumite culturi de bacterii elimina toxine iar in urma mortii bacteriilor se elimina de asemenea alte toxine.In combinatie cu E-urile din alimentatia “moderna” , toxinele acestor bacterii se amesteca intr-un cocktail chimic cu E-urile din alimentele ieftine si constituie conditii favorizante pentru declansarea unor anumite boli grave , adeseori fatale.

Nu este vorba doar de simple toxiinfectii alimentare ci de ceva mult mai grav. Cocktail-ul format din toxinele din carne stricata cu cele din alimentele cu E-uri provoaca depunerea de toxine in organele vitale ale omului in timp si astfel slabirea organismului si expunerea sa la diverse boli pe care oamenii cu o imunitate buna in mod normal nu le-ar contracta.

Aceste scandaluri legate de comercializarea carnii stricate au iesit la suprafata accidental sau din cauza unor dispute politice la nivel local dar daca Romania ar fi un stat serios, cu adevarat “de drept”, in urma unor anchete serioase ar iesi la suprafata multe astfel de exemple.


Parca toate planurile ocultei mondiale au succes mai mare in Romania decat in multe alte tari. De ce oare ? O fi numai din cauza conducatorilor sau e partial si contributia propriilor cetateni , unii dintre dansii slab informati si slab educati ? Acum mai mult ca oricand Romania este supusa unor presiuni din multiple parti si imi este teama ca va ceda si va cadea in colaps.

Sursa: glasul-moldovei.blogspot.ro

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info