Guvernul Romaniei in cardasie cu ilegalitatile primarului din Pungesti

Print Friendly, PDF & Email

Primarul din Pungesti este cercetat penal pentru modul in care si-a atribuit terenul concesionat ulterior catre Chevron. Prefectura Vaslui , reprezentand guvernul Romaniei a refuzat organizarea unui referendum pentru demiterea INFRACTORULUI , inca primar in Pungesti , Mircea Vlasa.

Daca tereneul a fost concesionat ilegal atunci de ce nu se opresc lucrarile la sonda celor de la Chevron ? Atat timp cat acel teren este sub litigiu nu ar trebui sa se mai deruleze nici o activitate pana nu se termina ancheta.

Primarul comunei vasluiene Pungesti, Mircea Vlasa, este cercetat penal de catre politistii vasluieni pentru abuz in serviciu si fals in inscrisuri sub semnatura privata pentru modul in care si-a insusit terenul pe care l-a concesionat ulterior catre Chevron.

Prefectura Vaslui a respins saptamana trecuta cererea locuitorilor din Pungesti cu privire la organizarea unui referendum pentru demiterea primarului Mircea Vlasa. Cum prefectura este de fapt reprezentantul guvernului Romaniei inseamna ca Victor Viorel Ponta este intr-o cardasie mafiota cu acest infractor odios care terorizeaza comuna Pungesti.

Este o nesimtire ca Victor Viorel Ponta sa mai vorbeasca de incalcarea vointei poporului la referendumul din 2012 cand prefectura Vaslui , reprezentantul guvernului Romaniei , este in cardasie cu acest odios primar din Pungesti. Unde este democratia din Romania ? Pentru ce au murit oameni la asa zisa revolutie din 1989 ?

Acest individ care se agata inca de functia de primar la Pungesti insulta locuitorii comunei numindu-i “paduchi” sau chiar si mai rau, loveste copiii care sunt in drum spre scoala , conduce aidoma unui baron feudal intreaga comuna ca pe propria mosie. Locul acestui individ si a celor care il sustin este langa Bombonel.

De ce nu-si face treaba justitia aia “endependenta” mai repede ? De ce un individ de cea mai joasa speta ca acest troglodit este inca liber ?

Social Links