Zegrean – Nu exista in Constitutie ceva despre animale!

Presedintele CCR , Augustin Zegrean , a dat publicitatii un comunicat drept raspuns la o scrisoare adresata CCR de catre iubitorii de caini indignati de eutanasierea acestora. In acest comunicat Zegrean afirma ca nu exista in Constitutie ceva despre animale.

Daca ne gandim la cate animale umbla “slobode” prin cele doua camere ale Parlamentului Romaniei si altele care umbla prin numai Dumnezeu stie cate ministere mai mult sau mai putin justificate sa existe ni se pare chiar o discrimnare odioasa. Chiar nu se putea scrie nici un paragraf macar in Constitutia Romaniei si pentru aceste animale?

Zegrean – Nu exista in Constitutie ceva despre animale!

Mai pe toata lumea pe care o auzi iti spune ca Parlamentul Romaniei e cocina de porci sau daca porcii ar zbura  cladirea Parlamentului Romaniei ar deveni aeroport! E posibil ca din aceasta cauza si sa nu putem controla eficient coruptia : nefiind reglementate nici in constitutie nici in noul cod penal cum sa te comporti cu porcii corupti e greu sa dai niste solutii rapide si corecte in cazurile din ce in ce mai numeroase de coruptie .

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Constatand aceste probleme este imperativa introducerea atat in Constitutie cat si noul cod penal niste reglementari legate de animalele vinovate de coruptie si in mod special pentru specia porcina.

PS: a nu se uita si de Animalul Politic ! 

http://www.ziarulring.ro/stiri/eveniment/221384/-ISTERIA-aparatorilor-maidanezilor-DEMOLATA-Zegrean-NU-EXISTA-in-Constitutie-ceva-despre-animale-SCRISOAREA-personalitatilor-catre-CCR-MASLUITA

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Romania - politica filo-sionista sau am pierdut de tot butoanele?

Dum apr. 6 , 2014
In ultimii ani se remarca un tipar al vizitelor “de lucru” sau “de curtoazie” in Israel ale oficialitatilor din Romania , mai ales inaintea luarii unor decizii importante. Atat presedinti cat si prim ministri sau alti oficiali de rang inalt ai Romaniiei duc o politica filo-sionista incepand de la asa […]
Romania - politica filo-sionista sau am pierdut de tot butoanele?

Poate vă place și:

libris.ro