RSS

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

Taxe inventate pentru colete de …

O problemă foarte gr…

Lia Savonea, noua șefă a CSM: "I…

Desemnată și apoi al…

PNȚCD cere retragerea premiului …

Acordarea acordarea …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Oculta mondiala face prima miscare : Autonomia teritorială contribuie la protejarea minorităţilor

Print Friendly, PDF & Email

Iata ca oculta mondiala face prima miscare : Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei  a adoptat o rezolutie in care se arata ca autonomia teritoriala poate contribui la protejarea drepturilor minoritatilor. De acum poate incepe “colonizarea” oricarei parti din Europa de catre anumite grupuri etnice care vor un teritoriu al lor.

Este cunoscuta intentia de globalizare a ocultei mondiale si una din masurile sale pentru un control mai eficient al populatiilor este regionalizarea . Impartirea tarilor in unitati administrativ teritoriale care devin astfel mai usor de controlat este unul dintre principalele obiective ale elitelor mondiale. Faramitarea statelor nationale prin orice mijloace : razboi , referendumuri , autonomie , etc usureaza controlul si implementarea masurilor asupra populatiei.

Oculta mondiala face prima miscare : Autonomia teritorială contribuie la protejarea minorităţilor

Cardasia dintre politicienii romani tradatori de neam si de tara si UDMR nu mai pare acum atat de surprinzatoare in lumina acestei noi “recomandari” europene. Romania si-a cedat de mult timp suveranitatea si suntem controlati din exterior iar ca ultima masura parsiva indreptata impotriva statului roman s-a votat de curand in Senatul Romaniei o lege indreptata impotriva miscarilor nationaliste romanesti si chiar si incercarea de interzicere a unor candidati ca cei de la PRM reprezinta inca o masura indreptata impotriva nationalismului romanesc.

Astfel se creeaza usor dar sigur un culoar favorabil miscarilor extremiste, iredentiste si secesioniste maghiare si masuri de opresiune indreptate impotriva miscarilor nationaliste romanesti . Romania este intr-adevar vanduta asa cum spunea Shimon Peres ! Abia acum se vede cruntul adevar !

APCE mai consideră “că autoguvernarea teritorială poate contribui în mod eficace la protejarea drepturilor minorităţilor de o manieră colectivă şi evitând asimilarea”. De asemenea, Adunarea consideră că “un element esenţial’ al protejării drepturilor minorităţilor naţionale” îl constituie “respectul dreptului la identitate comună, care include cultura, religia, limba şi tradiţiile“.

Oculta mondiala face prima miscare : Autonomia teritorială contribuie la protejarea minorităţilor

Oculta mondiala face prima miscare : Autonomia teritorială contribuie la protejarea minorităţilor

Surse/Note:

[1] activenews.ro/

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline