libris.ro

Cand Ponta va creste mare va face dreptate pentru toti Costicii

Cand Ponta va creste mare va face dreptate pentru toti Costicii

Daca Ponta cauta sa faca dreptate doar „Costicilor”, romanilor de la PUNGESTI cine sa le faca dreptate ?

Traim intr-un stat de tip mafiot si asta se simte de la o zi la alta din ce in ce mai tare. Prim sinistrul Tonta , cel care planuieste genocidul pentru aproximativ 70% din teritoriul Romaniei afirma ca vrea sa faca „dreptate” pentru toti „Costicii” penali si corupti.

Actualii conducatori ai Romaniei nu mai au nici o legitimitate. Indiferent de partidele din care fac parte toti constituie o adunatura constituita cu scopul clar si sigur de a jefui aceasta tara pana la temelie. La cate probleme are societatea romaneasca Tonta poarta grija „Costicilor”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Deja perceptia poporului este ca prim sinistrul Tonta incepe sa semene din ce in ce mai mult cu un „Costica” numai bun de „umflat” si bagat la duba. Aspecte din ce in ce mai dubioase ale vietii lui Tonta incep sa iasa treptat la iveala si sunt unele care fac sa ti se zbarleasca parul.

De la conexiunea controversata cu moartea unui coleg procuror, viata pe strazi in Franta , scandal extraconjugal cu o dama pe care ulterior o propulsezi ca viceprimar, bunicul se dovedeste a fi fost un NKVD-ist tortionar al romanilor anticomunisti , legaturi dubioase cu oameni din politica sau din mediul de afaceri certati cu legea , legaturi dubioase cu un alt sinistru instrument al ocultei mondiale : Soros pana la unele suspiciuni ca ar fi marionata masonilor din care face parte si „lingoul” Ilici se construieste un tablou odios pentru cel mai tanar „carlan” al neocomunismului desavarsit de dupa revolutie.

Cand va creste mare Tonta va face dreptate la toti „Costicii”  si le va da liber la furat si la jefuit in continuare aceasta tara pana nu va mai ramane nimic de furat ! Nu ne-ar mira sa puna si o taxa noua pentru salvarea lui „Costica” .

Ar zice ca e pentru un scop nobil , un fel de „Dati un leu pentru Ateneu!”. In cazul lui Costica ar fi „Dati o bancnota mica , salvati-l pe Costica !”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info