RSS

Ion Coja: "Marx & Engels ne-au c…

După 1990, pe Interne…

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Davai Crimeea, davai Donetsk, davai Transnistria?

Print Friendly, PDF & Email

In timp ce satelitii militari “se dau peste cap” sa ne prezinte imagini cu fortele armate ruse postate la granita cu Ucraina serviciile secrete rusesti au invatat lectia esecurilor care au dus in trecut la destramarea URSS-ului si aplica acum exact aceleasi tactici diversioniste pe care le-au folosit serviciile secrete occidentale.

Lupta pentru refacerea URSS-ului se da de fapt in inima Ucrainei prin “agitatori” infiltrati sau cumparati de multa vreme si bucurandu-se si de sprijinul populatiei filo-ruse. Pentru ca aceste manevre sa aiba succes Putin a creat diversiune pentru occident prin postarea unor imense forte armate in imediata apropiere a granitei cu Ucraina dar si intensificarea unor actiuni de asa zis spionaj si incursiuni aeriene in apropierea Suediei pentru distrage si mai mult atentia NATO si a vesticilor de la problema ucraineana.

Davai Crimeea, davai Donetsk, davai Transnistria?

Practic in acest mod Putin i-a batut in mod special pe americani la propriul joc si anume jocul de manipulare si dezinformare a “adversarului”. Problema este inca in desfasurare si urmatorul pas al lui Putin, suspectat de multa lume, este acela ca se va incerca in scurt timp o anexare a regiunii Odesa pentru a crea un cap de pod care sa faca posibila aprovizionarea si securizarea Transnistriei.

In jurul Transnistriei insa Ucraina deja a postat trupe , tancuri si a impus o blocada cu scopul de stopa aprovizionarea acestei provincii separatiste cu arme sau alte provizii. Conflictul din estul Ucrainei insa sta sa escaladeze si inca nu se stie sigur ce se va intampla .

Davai Crimeea, davai Donetsk, davai Transnistria?

Davai Crimeea, davai Donetsk, davai Transnistria?

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline