Autonomie de proba

Asa cum exista casatoria de proba de ce n-ar exista si autonomie de proba ? Dar cu termen limitat , vreo trei luni acolo sau vreo jumatate de an in care cei de la UDMR care au o atitudine dusmanoasa la adresa statului roman si la adresa romanilor in general sa nu primeasca nici macar un cent de la bugetul de stat , iar in plus energia electrica , gazele si benzina sa fie livrate la preturi de cel putin 3 ori mai mari iar mancarea sa le fie livrata in regim de importuri cu preturi prohibitive.

Da domle’ UDeMeRist cu atitudine dusmanoasa ! Ia stai matale in HarCov cateva luni de zile sub un embargou de proba , pardon autonomie de proba ! Si sa vad pe urma daca iti mai permiti sa debitezi tot felul de insulte si de amenintari la adresa romanilor si a Constitutiei Romaniei !

Iata ce declaratii au putut face in ultimul timp cei de la UDMR :

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Să aducem Catalonia în Ardeal! Să-i facem pe români să simtă cum e să trăieşti în minoritate. Vom avea şi autonomia, pentru că ni se cuvine”

Daca tot faci asemena declaratii deplasate de ce sa nu primesti si o “recompensa” pe masura ? In consecinta nu Pungesti trebuia declarat “zona speciala de siguranta publica” ci zona locuita de cei care au emis afirmatia de mai sus legata de Catalonia.
Mai intai trebuie indepartati toti cei din UDMR de la guvernare si de la a mai fi conectati in nici un fel la bugetul de stat. Apoi merita macar jumatate de an de proba sa stea intr-un regim de embargou economic si orice servicii sau produse sa le fie livrate la preturi prohibitive. La ce o sa le foloseasca atunci “falfaiala” steagurilor de orice fel cu care zic ei ca de fapt contesta simbolic autoritatea statului roman ? 
Tot de proba ar mai trebui impus si un regim de vize sau de permise pentru parasirea “zonei autonome” , un fel de Transnistrie , asa de proba. Daca cineva nu stie cum este sa locuiesti in Transnistria se poate verifica usor ori printr-o vizita la fata locului ori gasiti destule materiale video pe internet.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

2 thoughts on “Autonomie de proba

Lasă un răspuns

Next Post

Patriotismul la romani - in 1968 URSS a vrut sa invadeze Romania

vin apr. 18 , 2014
Nu stiu cati dintre voi stiti cat de aproape a fost Romania in anul 1968 sa fie invadata de catre URSS si alte tari aliate cu aceasta din fostul bloc sovietic. In luna noiembrie a anului 1968 URSS era pregatita sa-l pedepseasca  atat pe Ceausescu  dar si pe Tito , […]
Patriotismul la romani - in 1968 URSS a vrut sa invadeze Romania

Poate vă place și:

libris.ro