Neocomunismul in Romania, vechiul comunism cosmetizat

Cu putin timp in urma pe un “frate” PSD-ist il luase gura pe dinainte declarand in direct intr-o emisiune de televiziune ca Ponta va fi primul presedinte necomunist al Romaniei. Sa-l fi luat gura pe dinainte ca in proverbul care spune ca gura pacatosului adevar graieste sau PSD-ul inconjurandu-se de oameni incompetenti si fara o educatie solida si acel individ pur si simplu nu stia cu adevarat ce inseamna termenul de neocumonism?

Imediat dupa lovitura de stat din ’89 a aparut un fenomen care s-a manifestat impotriva comunismului si a reprezentantului acestuia, Ion Iliescu. S-a numit fenomenul Piata Universitatii si a fost reprimat cu brutalitate prin masuri bolsevico-securiste de catre Iliescu si khazarii masoni cu care s-a inconjurat.

Neocomunismul in Romania, vechiul comunism cosmetizat


Acele evenimente le privim astazi intr-o alta lumina adunand pana acum mici fragmente din marele adevar, ca dintr-un mare puzzle si descoperim ca adevarul este unul groaznic. O mana de tradatori au planificat si pus in practica distrugerea sistematica a Romaniei ,a economiei, a industriei , a agriculturii si insasi a ideii de partiotism, nationalism si a tot ceea ce este romanesc.

Astazi vedem acelasi fenomen , societatea civila incepe sa se trezeasca usor, usor dar vedem si contra-masurile opresive care se inmultesc si devin din ce in ce mai abuzive. Se inmultesc legile care limiteaza libertatile de exprimare, libertatile optiunilor politice si al altor drepturi, se incearca cenzura tuturor mijloacelor de informare si in acelasi timp se practica dezinformarea si propaganda prin acapararea trusturilor de presa.

Pe langa toate practicile enumerate unii dintre acesti neocomunistii adopta chiar si stilul vestimentar care aminteste de comunisti ( Mazare = basca rosie de revolutionar marxist, Ponta=sapca in stil sovietic cu stea rosie in frunte ):
http://www.stiripesurse.ro/wp-content/uploads/2014/04/ponta-mazare.jpg

Pentru cei mai tineri care nu au trait acele vremuri de dupa ’89 sau erau prea mici sa tina minte trebuie sa stie ca in Piata Universitatii se striga si se afisau pancarte cu “JOS COMUNISMUL!” cu toate ca oficial Romania si romanii scapasera de comunism. Romania n-a scapat de comunism, acesta doar s-a cosmetizat putin si acum se numeste neocomunism.

Acum traim vremuri in care dictatura nu mai este la fel de vizibila ca inainte de ’89 dar ea exista. Se interzic partide, se interzic personalitati ale neamului romanesc, se inchid televiziuni sau trusturi de presa incomode, se doreste cenzura pe internet, ni se baga pe gat exploatarea gazelor de sist si exploatari miniere cu cianuri, se pare ca vor sa ne bage pe gat si privatizarea apei potabile. Pana cand vom putea suporta atat de multe abuzuri? Care este limita suportabilitatii la romani? Cand explodeaza mamaliga?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

One thought on “Neocomunismul in Romania, vechiul comunism cosmetizat

Lasă un răspuns

Next Post

Pamflet: In cazul unui razboi cu Rusia ne salveaza Dan Sova

vin mai 2 , 2014
Pamflet: In cazul unui razboi cu Rusia ne salveaza Dan Sova Vocea Rusiei isi continua propaganda impotriva occidentului si impotriva Romaniei spunand intr-un articol ca Romania nu rezista mai mult de 30 de minute in fata unui razboi. Cei de la Vocea Rusiei analizeaza toate fortele armatei romane si observa […]
Pamflet: In cazul unui razboi cu Rusia ne salveaza Dan Sova

Poate vă place și:

libris.ro