Numarul alcoolicilor din Rusia a depasit deja cinci milioane!

Numarul alcoolicilor din Rusia a depasit deja cinci milioane!

Conform unor statistici realizate chiar de rusi s-a constatat ca numarul alcoolicilor din Rusia a depasit deja cinci milioane si asta este doar numarul cazurilor depistate oficial, in realitate numarul alcoolicilor din aceasta tara poate fi aproape dublu.

In Rusia alcoolismul este cauza decesului pentru o treime din barbati si pentru 15% dintre femei.Oficial in Federatia Rusa mor anual 500 000 de oameni din cauza alcoolismului.

Numarul alcoolicilor din Rusia a depasit deja cinci milioane!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Din cauza consumului de alcool in Rusia se constata direct sau indirect ca provoaca: 62,1% din sinucideri, 72,2% din crime, 60% din mortile provocate de pancreatita,67,7% din mortile provocate de ciroza si 23,3% din mortile provocate de bolile cardiovasculare. In fiecare an se inregistreaza peste 40.000 de cazuri de otravire sau intoxicare cu alcool de slaba calitate sau contrafacut, multe dintre aceste cazuri fiind fatale.

O alta statistica ingrijoratoare pentru rusi este varsta de numai 13 ani la care tinerii incep sa consume alcool in cantitati mari.Daca la inceput tinerii din Rusia incep cu alcool slab (bere, vin, etc), treptat ajung sa consume tarie imediat ce trec de 14-15 ani.

In concluzie daca te afli in razboi cu Rusia mai bune decat tancurile, rachetele, avioanele si alte arme devastatoare sunt marile cantitati de vodca! Asa ca ucrainenii mai bine s-ar mobiliza si ar da focul sub cazane pentru a produce cantitati uriase de samogon. Vodca in cantitati uriase ii poate elibera pe ucraineni de rusi. Dupa statisticile prezentate trebuie doar sa aibe rabdare cel putin un an de zile si sa suporte “deranjul” prezentei a catorva zeci de mii de cetateni turmentati.

Romania ar trebui de asemenea sa mobilizeze producatorii de tarie si micii tarani posesori de alambicuri si cazane de tuica decat sa mobilizeze rezervistii sau sa faca recrutari obligatorii printre tinerii intre 20 si 35 de ani. Tuica romaneasca autentica , palinca ardeleneasca il va face pe orice Ivan sa nu mai stie nici macar in ce directie este Rusia.

Dati-i vodca lui Ivan pana moare pe divan!

PS: Acesta este un pamflet si trebuie privit ca atare

Surse/ Referinte:
http://alcostop.org/materials/alcoholism-statistica-russian

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

One thought on “Numarul alcoolicilor din Rusia a depasit deja cinci milioane!

Lasă un răspuns

Next Post

Autonomia nu tine de foame!

joi mai 1 , 2014
O vorba din popor spune ca dragostea trece prin stomac. Dar dragostea de tara? Pentru cei din asa zisul “Tinut Secuiesc”, o notiune scornita de propaganda UDMR-ista, conteaza mai putin autonomia si chiar si nationalitatea declarata. Pentru multi dintre ei conteaza mai mult sa duca o viata decenta si linistita […]
Autonomia nu tine de foame!

Poate vă place și:

libris.ro