Cand a mintit Lucian Boia, in anii ’70 sau acum?

Cat de nociv este Lucian Boia si cui folosesc minciunile si actiunile sale subversive

Cat de nociv este Lucian Boia si cui folosesc minciunile si actiunile sale subversive

Print Friendly, PDF & Email

Propagandist al comunismului pana in ’89, Lucian Boia s-a trezit imediat dupa lovitura de stat din Romania fara “obiectul muncii” asa ca si-a gasit in timp niste sponsori care ii comandau si plateau “advertoriale” pe care acest Boia sa le ridice la rangul de adevaruri istorice.

Prin ultimele sale “opere” face o propaganda ticaloasa si mincinoasa in folosul unora care doresc distrugerea Romaniei. Acest individ face jocurile extremistilor si iredentistilor maghiari.

Multe dintre afirmatiile acestui Boia nici macar nu corespund realitatii. Individul s-a apucat de hacuit istoria romanilor aruncand cu noroi in toate realizarile poporului roman si prezentand romanii ca pe o natie inferioara.

Curios este faptul ca prin anii ’70 acest Boia scria articole in care afirma exact opusul celor scrise acum! Firesc ca iti pui intrebarea cand a mintit acest Lucian Boia? In anii ’70 sau acum? Daca apare al treilea “angajator” oare acest individ ar putea inventa si o varianta de mijloc?

Cand a mintit Lucian Boia, in anii ’70 sau acum?

In ultimul tip se remarca din ce in ce mai multi tradatori anti-romani care fac propaganda pentru interese straine Romaniei , indivizi fara scrupule care s-au vandut pentru cativa arginti, adevarate Iude de genul acestui Lucian Boia , a lui Sabin Gherman si a altor tradatori mai mult sau mai putin vizibil.

Propagandistul Boia mai bine si-ar schimba numele in Paprikoia ca sa se potriveasca mai bine nevoilor noilor sai stapani. Un nume de genul Lazslo Paprikoia in loc de Lucian Boia i-ar servi mai bine acestui individ si l-ar face si mai simpatic angajatorilor sai.

Invitat la emisiunea Jocuri de putere a lui Rares Bogdan de la Realitatea TV o alta matahala tradatoare , un sustinator infocat al acestui Boia , a incercat sa-l sustina pe acesta din urma dar fara niste argumente solide. Cand vezi ca un individ ca acest Paprika are in cartile sale niste pasaje profund antiromanesti , pe alocuri cu tenta groteasca si xenofoba cum poti sa te injosesti si tu la randul tau si sa-i tii apararea ?

Surse/Note :

http://www.george-damian.ro/cazul-lucian-boia-demitizarea-demitizatorului-2727.html

http://danielroxin.blogspot.ro/2013/08/minciunile-odioase-ale-istoricului.html

http://jevreni.wordpress.com/2012/12/30/lucian-boia-un-nerod-sau-un-netrebnic/

Social Links