libris.ro

UDMR in pericol de disparitie!

UDMR in pericol de disparitie!

Dupa Laszlo Tokes si Sabin Gherman recomanda maghiarilor sa nu voteze cu UDMR ! Atrasi de ideea utopica de autonomie si de teoria halucinanta a superioritatii ardelenilor fata de toate celelalte „dobitoace” ale planetei ungurii graviteaza in jurul lui Sabin Vierman care spala creierele celor mai „slabi de inger”. Pai UDMR nu vrea tot autonomie? De ce Gherman nu trage la aceeasi caruta cu UDMR? Poate pentru ca stapanii sai sunt la alta poarta.

Multa lume se intreaba cine este in spatele acestui mascarici care isi permite sa-si bata joc de valorile si simbolurile nationale ale romanilor si ale Romaniei. Insa un lucru bun tot poate iesi si de pe urma acestui mascarici daca maghiarii nu vor vota cu UDMR. Combinat si cu o prezenta masiva a romanilor la vot se poate ajunge cu putin noroc la disparitia UDMR-ului de pe scena politica romaneasca.

UDMR in pericol de disparitie!

Din reactia multor cetateni romani de etnie maghiara se pare ca exista un trend negativ al reactiilor la adresa UDMR-ului si multi maghiari nu se mai identifica cu „interesele” acestei formatiuni.
Romanii ar trebui sa inteleaga ca daca se prezinta masiv la vot avem sanse mari sa scapam de UDMR. Daca urmarim ultimele analize ale economiei pe fiecare judet vedem ca cel mai sarac judet al Romaniei este Covasna iar Harghita de asemenea nu este prea departe in top.
Astfel ca multi dintre maghiarii din Romania nu vor mai vota cu UDMR , dezamagiti fiind de realizarile baronilor din HarCov care s-au dovedit la fel de corupti ca si ceilalti politicieni din Romania. In unele zone din HarCov s-a ajuns la un feudalism provincial si la foarte multa coruptie institutionalizata.
 

Surse:
http://old.econtext.ro/economie/macro/cat-valoreaza-romania-cati-bani-fac-judetele-patriei-bucuresti-cluj-mures-bacau-olt-neamt-dolj-iasi-arad-si-toate-celelalte.html

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info