Patapievici, cadavrul intelectual

Patapievici, cadavrul intelectual

Dintre toți pseudo-intelectualii din Romania H.R. Patapievici este unul dintre cei mai prolifici anti-români. Acest individ a aruncat cu noroi în mari personalități ale culturii românesti, în valorile morale și culturale ale poporului român și în istoria românilor.

Despre Eminescu a spus ca „este un cadavru politic”:

„Eminescu este cadavrul nostru din debara, de care trebuie să ne debarasăm dacă vrem să intrăm în Uniunea Europeană”

Nu există vreo persoană care să-i urască atât pe români și valorile noastre ca Patapievici. Împotriva românilor acest individ este mânat de o ură viscerală:

„Oamenii valizi în Romania de azi sunt tâmpiţii, flecarii, estropiaţii şi gângavii.”

Patapievici urăște limba română și spune despre aceasta:

„Româna este o limbă în care trebuie să incetăm să mai vorbim sau trebuie să o folosim numai pentru înjurături”

Patapievici, cadavrul intelectual

Și sunt foarte alte multe exemplele în care Patapievici continuă seria insultelor și jignirilor aduse valorilor morale, culturale și istorice ale românilor. În acest context nu pot să spun decât că acei care l-au promovat pe acest individ la ICR nu pot fi decât ca și el, niște anti-români convinși.

Decât să mă reprezinte acest Patapievici, mai bine prefer să nu fiu reprezentat de nimeni. Individul acesta lipsit de respect și bun simț la adresa românilor și a României nu poate face decât anti-reclamă culturii romanești. Cand vorbește despre tot ce este românesc se exprimă printr-un limbaj grobian și suburban.

Acum se face zarvă că nu se dorește decorarea acestui propagandist anti-român. Acest individ merită huiduit la scenă deschisă nicidecum decorat. Nu îmi pot închipui pe ce bază a fost nominalizat acest odios orator al grosolăniei și al grobianismului pentru a fi decorat cu vreo distinctie românească.

Poate ca neamul românesc are o toleranță prea mare la jigniri și la insulte aduse de alogeni și de apatrizi. Sunt prea mulți cei fără de neam și fără de țară care mișună prin țara noastră și impraștie cu noroi în valorile noastre naționale.

Poate ca e timpul ca românii să se deștepte la propriu și să cearnă neghina de grâul cel bun și s-o inlăture aruncând-o cât mai departe!

Sursa: Vasile Morari / Glasul-Moldovei.blogspot.md

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns