RSS

Comunicat de presă: Fenomenele a…

Ca în fiecare an Ser…

Laurian Stănchescu: "Scrisoare p…

Scrisoare publică ad…

Ion Coja: "Marx & Engels ne-au c…

După 1990, pe Interne…

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Scurgeri accidentale din cauza gazelor de sist in Ohio provoaca evacuarea oamenilor

Print Friendly, PDF & Email


Iata cum se dovedeste inca o data ca exploatarea gazelor de sist provoaca nenorociri de proportii. In statul Ohio din SUA au avut loc scurgeri accidentale de lichid folosit la fracturarea hidraulica , lichid care s-a infiltrat intr-un parau din apropierea unui cartier rezidential fortand evacuarea proprietarilor , in timp ce echipajele de urgenta se chinuiau sa opreasca inaintarea poluarii catre paraul din apropiere.

Sonda se afla in districtul Morgan iar scurgerile au fost descoperite inca de duminica seara , atunci cand din rapoartele initiale spuneau ca se pierdeau prin scurgerile necontrolate cate 10 galoane ( 1 galon=4 litri) de lichid de fracturare pe minut.

Patru dintre cele mai apropiate locuinte din imediata apropiere a sondei au fost evacuate. Fluidele folosite la fracturare s-au scurs intr-un parau din apropriere , potrivit unui raport initial al Agentiei pentru Protectia Mediului Ohio prezenta la fata locului si a celorlalte autoritati locale.

Compania care se ocupa cu exloatarea gazelor de sist a declarat ca a construit un baraj pentru pastra lichidele scurse accidental.

Romani asta ni se pregateste la Pungesti si in celelalte zone ale tarii unde se intentioneaza exploatarea gazelor de sist !  Vom sfarsi prin a pleca in bejenie sau a trai printre lacuri pline cu lichid folosit la fracturarea hidraulica , in adevarate peisaje apocaliptice !

Poluarea si contaminarea cu aceste substante este ireversibila si de asemenea s-a dovedit a fi si radioactiva ( exista suspiciunea ca se injecteaza in puturile sondelor deseuri radioactive). 

In urma acestor exploatari ale gazelor de sist ne vor pustii pamanturile si le vor lasa fara viata. Vom ajunge dependenti de apa potabila imbuteliata si taranii sau agricultorii romani nu vor mai putea creste animale de talie mare.

Daca acceptam exploatarea gazelor de sist acceptam un genocid impotriva vietii. Cand vor muri primii oameni din cauza dezastrelor provocate de aceasta nebunie a gazelor de sist cine va raspunde pentru acest genocid ? 

Surse:
http://www.dispatch.com/content/stories/local/2014/05/07/Morgan-County-fracking-well-leaking-since-Sunday.html

http://12160.info/profiles/status/show?id=2649739%3AStatus%3A1465537

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline