RSS

Gabriel Apreutesei: "De ce fuge …

Unul dintre noii și…

Un fost judecător: "Obligativita…

Fostul judecător Ton…

O țară în care pedofilii și viol…

Am înmărmurit în urm…

Drepturile și libertățile nu sun…

Am înmărmurit în urm…

Trolii PNL-ului din presa locală…

Simpla exercitare a …

Liberalii, noii bolșevici, la pa…

După stupefianta dec…

După educația sexuală, PNL susți…

Dacă atunci când lib…

Gabriel Apreutesei, candidat la …

Printre cele 16 punc…

Florin Palas merge înainte, în p…

Florin Palas merge î…

Amantlâcurile lui Cosette Chichi…

După ce doar cu jumă…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Curat murdar, coana Europa!

Print Friendly, PDF & Email

Curat murdar, coana Europa!

Imediat dupa revolutie , fundatiile si organizatiile lui Soros aparute ca ciupercile dupa ploaie la inceputul anilor ’90, au facut o puternica si sustinuta campanie atat interna cat si externa de denigrare a Romaniei si a poporului roman.

Una dintre declaratiile socante ale lui Soros a fost facuta la scurt timp dupa ce acesta a falimentat banca Angliei: ” O tara care accepta indivizi ca mine, ceva este in neregula cu ea.”

Ori Romania este o tara care accepta indivizi ca Soros care s-o “indrume” ca pe oaie pe marginea prapastiei. Soros este un khazar maghiar care nu si-a ascuns niciodata sustinerea si dragostea pentru tara in care s-a nascut, Ungaria.

 Sub acoperirea unor actiuni caritabile, fundatiile si organizatiile acestui sarpe veninos numit Soros, au sapat continuu la radacinile si fundatiile statului roman, al identitatii nationale si scopul principal al lui Soros a fost acela de a destrama statul roman prin inventarea unor conflicte etnice artificiale pentru ca apoi Ungaria sa poata anexa Transilvania.

Curat murdar, coana Europa!

Pentru a-si atinge scopurile trebuia sa combata cumva majoritatea populatiei de etnie romana si astfel a recurs la inceputul anilor ’90 cu complicitatea “fratelui” khazaro-tigan Ilici Ivanovici la introducerea subversiva a notiunii de rrom, obligatorie in vocabularul limbii romane, cu scopul clar de se crea o confuzie de identitate intre romani si rromi (tigani), fapt fara precedent in lume , in nici o tara nu s-a mai luat aceasta masura , pastrandu-se denumirea lingvistica locala specifice fiecarei tari in parte, doar in Romania aceasta a devenit “lege” care prevede si sanctiuni pentru nefolosirea cuvantului rrom in loc de tigan.

Finantand si subventionand masiv diferite canale externe mass-media din occident , Soros a creat o imagine in care tiganii ar fi in Romania discriminati si marginalizati institutional sau in alte feluri. Primii romani care paraseau Romania imediat dupa revolutie descoperau cu uimire prin presa straina ca se prezenta o situatia complet diferita de ceea stiau ei ca se intampla de fapt in Romania cu comunitatea tiganilor.

Dupa exodul masiv al tiganilor din Romania prin intreaga Europa a devenit clar pentru toata lumea ca denumirea de rrom a fost “clocita” pentru a creea o confuzie intentionata intre termenul de rrom si cel de roman. Asta a dus de multe ori la neplaceri pentru ambele etnii si pe buna dreptate o parte a liderilor tiganilor s-au plans de pierderea identitatii si au cerut schimbarea denumirii de “rrom” in cea de “indirrom”.

Pentru a dovedi ca reteaua de organizatii si fundatii ale lui Soros ( care pana si el insusi se mira de cat de tampite pot fi unele tari ) este implicata in erodarea identitatii si nationalitatii romanesti trebuie sa pomenim doar de ultima lor inventie: prin reteaua Soros Open Network s-au finantat “anumite studii” care sa afirme ca limba vorbita de catre tigani este inrudita sau impletita cu limba romana pe care au denumit-o Romani Vlax.

Dupa ce Soros a creat confuzia intentionata intre termenul de roman si de rrom acum doreste sa altereze pana si celelalte denumiri sub care sunt cunoscuti romanii ; Vlax este unul din etnonimele sub care mai este cunoscut termenul de vlah/valah/voloh/olah ….etc. Deci nu s-a multumit ca a erodat si compromis termenul de roman, acum se doreste si compromiterea si alterarea termenelor istorice sub care mai sunt cunoscuti romanii.

Cel pe care l-a “tocmit” Soros sa scrie acest “studiu cu tinta lunga” prin care inventeaza limba Romani Vlax se numeste Ian F. Hancock si este finantat prin fundatia Soros. Acest Ian F. Hancock se recomanda drept “Romani” cu descendenta britanica si …. maghiara si ca profesor de Studii Romani la Universitatea din Texas. El incearca si probabil si reuseste sa convinga naivii ( in SUA gaseste destui , cred ca multi nici nu stiu unde-i Romania) ca vlahii sau olahii de fapt sunt tigani care vorbesc limba inventata de el Vlax Romani, un dialect al limbii romane.

Actiunea subervisa si tradatoare ( a impunerii oficiale a termenului de rrom) intereselor Romaniei facuta la initiativa lui Soros si a lui Iliescu ( pentru care ar merita sa infunde puscaria ), o initiativa “minune” de care nu se mai “bucura” nici o tara din lume in afara de Romania a fost motivata de faptul ca termenul de tigan ar fi peiorativ.

In contextual actual putem deja observa ca acum atat termenul de tigan , roman cat si cel de rrom au devenit peiorative. Si orice termen ai obliga de maine prin lege sa poarte atat romanii cat si tiganii va deveni peiorativ ! Cuvantul tigan nu era peiorativ prin ceea inseamna el literal ci prin ceea ce inseamna el ca  “epitet dat unei persoane cu apucaturi rele”.

Vocabularul limbii romane este unul extrem de bogat si contine foarte multe cuvinte printre care unele ar fi considerate obscene si peiorative. Ar trebui cumva infiintata o politie a “moravurilor” care sa constate care cine foloseste aceste cuvinte cu sens peiorativ?

In Romania deja a devenit peiorativ si cuvantul politician pentru ca din ce in ce mai multi romani il considera depreciativ, echivalent cu mafiot, hot, corupt, santajist … etc

Curat murdar, coana Europa!

Sursa: Glasul-Moldovei.blogspot.comSite-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info