libris.ro

Curat murdar, coana Europa!

Curat murdar, coana Europa!

Curat murdar, coana Europa!

Imediat dupa revolutie , fundatiile si organizatiile lui Soros aparute ca ciupercile dupa ploaie la inceputul anilor ’90, au facut o puternica si sustinuta campanie atat interna cat si externa de denigrare a Romaniei si a poporului roman.

Una dintre declaratiile socante ale lui Soros a fost facuta la scurt timp dupa ce acesta a falimentat banca Angliei: ” O tara care accepta indivizi ca mine, ceva este in neregula cu ea.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Ori Romania este o tara care accepta indivizi ca Soros care s-o „indrume” ca pe oaie pe marginea prapastiei. Soros este un khazar maghiar care nu si-a ascuns niciodata sustinerea si dragostea pentru tara in care s-a nascut, Ungaria.

 Sub acoperirea unor actiuni caritabile, fundatiile si organizatiile acestui sarpe veninos numit Soros, au sapat continuu la radacinile si fundatiile statului roman, al identitatii nationale si scopul principal al lui Soros a fost acela de a destrama statul roman prin inventarea unor conflicte etnice artificiale pentru ca apoi Ungaria sa poata anexa Transilvania.

Curat murdar, coana Europa!

Pentru a-si atinge scopurile trebuia sa combata cumva majoritatea populatiei de etnie romana si astfel a recurs la inceputul anilor ’90 cu complicitatea „fratelui” khazaro-tigan Ilici Ivanovici la introducerea subversiva a notiunii de rrom, obligatorie in vocabularul limbii romane, cu scopul clar de se crea o confuzie de identitate intre romani si rromi (tigani), fapt fara precedent in lume , in nici o tara nu s-a mai luat aceasta masura , pastrandu-se denumirea lingvistica locala specifice fiecarei tari in parte, doar in Romania aceasta a devenit „lege” care prevede si sanctiuni pentru nefolosirea cuvantului rrom in loc de tigan.

Finantand si subventionand masiv diferite canale externe mass-media din occident , Soros a creat o imagine in care tiganii ar fi in Romania discriminati si marginalizati institutional sau in alte feluri. Primii romani care paraseau Romania imediat dupa revolutie descoperau cu uimire prin presa straina ca se prezenta o situatia complet diferita de ceea stiau ei ca se intampla de fapt in Romania cu comunitatea tiganilor.

Dupa exodul masiv al tiganilor din Romania prin intreaga Europa a devenit clar pentru toata lumea ca denumirea de rrom a fost „clocita” pentru a creea o confuzie intentionata intre termenul de rrom si cel de roman. Asta a dus de multe ori la neplaceri pentru ambele etnii si pe buna dreptate o parte a liderilor tiganilor s-au plans de pierderea identitatii si au cerut schimbarea denumirii de „rrom” in cea de „indirrom”.

Pentru a dovedi ca reteaua de organizatii si fundatii ale lui Soros ( care pana si el insusi se mira de cat de tampite pot fi unele tari ) este implicata in erodarea identitatii si nationalitatii romanesti trebuie sa pomenim doar de ultima lor inventie: prin reteaua Soros Open Network s-au finantat „anumite studii” care sa afirme ca limba vorbita de catre tigani este inrudita sau impletita cu limba romana pe care au denumit-o Romani Vlax.

Dupa ce Soros a creat confuzia intentionata intre termenul de roman si de rrom acum doreste sa altereze pana si celelalte denumiri sub care sunt cunoscuti romanii ; Vlax este unul din etnonimele sub care mai este cunoscut termenul de vlah/valah/voloh/olah ….etc. Deci nu s-a multumit ca a erodat si compromis termenul de roman, acum se doreste si compromiterea si alterarea termenelor istorice sub care mai sunt cunoscuti romanii.

Cel pe care l-a „tocmit” Soros sa scrie acest „studiu cu tinta lunga” prin care inventeaza limba Romani Vlax se numeste Ian F. Hancock si este finantat prin fundatia Soros. Acest Ian F. Hancock se recomanda drept „Romani” cu descendenta britanica si …. maghiara si ca profesor de Studii Romani la Universitatea din Texas. El incearca si probabil si reuseste sa convinga naivii ( in SUA gaseste destui , cred ca multi nici nu stiu unde-i Romania) ca vlahii sau olahii de fapt sunt tigani care vorbesc limba inventata de el Vlax Romani, un dialect al limbii romane.

Actiunea subervisa si tradatoare ( a impunerii oficiale a termenului de rrom) intereselor Romaniei facuta la initiativa lui Soros si a lui Iliescu ( pentru care ar merita sa infunde puscaria ), o initiativa „minune” de care nu se mai „bucura” nici o tara din lume in afara de Romania a fost motivata de faptul ca termenul de tigan ar fi peiorativ.

In contextual actual putem deja observa ca acum atat termenul de tigan , roman cat si cel de rrom au devenit peiorative. Si orice termen ai obliga de maine prin lege sa poarte atat romanii cat si tiganii va deveni peiorativ ! Cuvantul tigan nu era peiorativ prin ceea inseamna el literal ci prin ceea ce inseamna el ca  „epitet dat unei persoane cu apucaturi rele”.

Vocabularul limbii romane este unul extrem de bogat si contine foarte multe cuvinte printre care unele ar fi considerate obscene si peiorative. Ar trebui cumva infiintata o politie a „moravurilor” care sa constate care cine foloseste aceste cuvinte cu sens peiorativ?

In Romania deja a devenit peiorativ si cuvantul politician pentru ca din ce in ce mai multi romani il considera depreciativ, echivalent cu mafiot, hot, corupt, santajist … etc

Curat murdar, coana Europa!

Sursa: Glasul-Moldovei.blogspot.com

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info