Pedepse dure pentru incitare la separatism!

Pedepse dure: 20 de ani de inchisoare pentru cei care incita la separatism!

Politicienii din Republica Moldova vor sa initieze un proiect legislativ care prevede pedepse deosebit de dure pentru cei care incita la separatism. Autorii spun ca scopul initativei lor este de a preveni situatii similare celor din Ucraina.

Astfel se doreste prevenirea fenomenelor separatismului in toate formele sale si pedepsirea persoanelor care incita, organizeaza sau tind sa creeze entitati politice cu tendinte separatiste.

Consecintele dezastruoase ale evenimentelor din Ucraina au convins destul de multi politicieni din Republica Moldova necesitatea unei asemenea legi care sa pedepseasca preventiv orice forma de separatism sau de secesionism.

Pedepse dure pentru incitare la separatism!

O astfel de intiativa ar fi binevenita si in Romania. Pentru a linisti o data si pentru totdeauna atmosfera apasatoare si de neincredere care planeaza asupra unor grupari politice din Romania care manifesta tendinte separatiste sau iredentiste.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


apiland.ro

Vrem sa vedem daca in Romania va specula acest aspect vreo grupare politica romaneasca acum in preajma alegerilor europarlamentare si va veni cu un proiect legislativ asemanator.

Foto: publika.md

Surse :

http://www.publika.md/20-de-ani-de-inchisoare-pentru-separatism–liberal-reformatorii-vor-un-proiect-de-lege-care-sa-condamne-instigarea-la-ura-si-violente_1932921.html

http://unimedia.info/stiri/initiativa-legislativa-plr-pedeapsa-cu-inchisoarea-pentru-promovarea-separatismului-76605.html#.U3nAbSNgpG4.facebook

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Dintre gaze de sist, mancare si apa, ghici d-le Ponta fara de care nu putem trai?

joi mai 22 , 2014
Dintre gaze de sist, mancare si apa, ghici d-le Ponta fara de care nu putem trai? Intotdeauna oamenii si-au ales lideri dintre cei mai viteji sau mai destepti sau mai cinstiti dintre ei. In ultimul timp in Romania aceasta regula nu s-a mai respectat si de asta tara noastra a […]
Dintre gaze de sist, mancare si apa, ghici d-le Ponta fara de care nu putem trai?

Poate vă place și:

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)
libris.ro