Ai cont pe Ebay.com? Schimba repede parola!

Din cauza unui atac cibernetic recent Ebay le cere tuturor utilizatorilor sa-si schimbe urgent parolele. Atacul a compromis parolele utilizatorilor si datele nefinanciare.

Atacatorii au folosit elemente de acreditare ale angajatilor pentru a obtine acces neautorizat la reteaua companiei Ebay si la o baza de date care conține numele clienților, parole criptate, adrese de email, adrese fizice, numere de telefon și datele de naștere.

Baza de date nu conține informații financiare sau alte informații personale confidențiale, și a fost compromisa între sfârșitul lunii februarie și începutul lunii martie. eBay a detectat log-in-urile primului angajat compromis prin folosirea unor elemente de acreditare  de catre persoane neautorizate în urmă cu două săptămâni.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Compania spune că a văzut nici o dovadă a activității neautorizate pe eBay, dar că utilizatorii ar trebui să schimbe în continuare parolele lor.

Ai cont pe Ebay.com? Schimba repede parola!

Incepand cu aceasta saptamana, utilizatorii eBay vor fi anuntati prin e-mail, pe site-ul Ebay.com și pe alte canale de marketing pentru a schimba parola.

In plus, compania le cere utilizatorilor să schimbe parola eBay, si daca utilizatorii au folosit aceeasi parola si pe alte site-uri le recomanda sa schimbe si aceste parole, de asemenea.

Aceeasi parola nu ar trebui sa fie utilizate pe mai multe site-uri sau conturi.

Sursa:
http://www.businessinsider.com/ebay-paypal-password-changes-2014-5#ixzz32OkstVtd

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Nu va mai vindeti pe brichete!

vin mai 23 , 2014
De ceva timp unii romani prefera sa fie “destepti” si “satuli” pentru o zi si prosti si flamanzi pentru patru ani! Nu va mai vindeti frati romani pentru brichete, pentru pixuri sau pentru alte fleacuri si nimicuri! Oare chiar atat de mult s-a asezat ceata acestor vremuri peste mintile romanilor […]
Nu va mai vindeti pe brichete!

Poate vă place și:

libris.ro