Soldati israelieni care omoara tineri palestinieni, surprinsi de CNN

Soldati israelieni care omoara tineri palestinieni, surprinsi de CNN

Conflictul din Israel e vechi si pare ca nu se va termina niciodata. Dar acolo se intampla si atrocitati care nu ar trebui sa se intample.

Cei de la CNN au surprins cum soldatii israelieni omoara prin impuscare tineri palestinieni cu toate ca autoritatile israeliene neaga acest lucru.

Nadim Siam Nuwara, un adolescent de 17 ani, și Mohamed Mahmoud Odeh Abu al-Thahir, de 16 ani, au fost uciși în timpul unui protest aproape de închisoarea militară Ofer, în ocupat satul Beitunia din West Bank pe 15 mai.Cei de la CNN au surprins exact momentele cand fortele de ocupatie israeliene ucid doi adolescenti palestinieni.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Soldati israelieni care omoara tineri palestinieni surprinsi de CNN

 
Daca nu puteti vedea videoclipul de mai sus, el fiind supus cenzurii agresive, puteti urmari intreaga poveste pe site-ul CNN-ului. 
 
Autoritatile israeliene au negat folosirea fortei excesive sau a gloantelor de razboi dar cum se poate vedea in reportajul celor de la CNN ni se dovedeste exact contrariul.
In Orientul Mijlociu se petrec zi de zi devarate drame, din conflictele din regiunea Palestinei rezultand incepand cu anul 2000, peste 1400 de copii palestinieni ucisi.
Este din ce in ce mai clar ca in aceasta zona de conflict drepturile omului nu sunt respectate si se petrec atrocitati strigatoare la cer. Ucigasii de copii au statut de eroi nationali si se mentine o stare conflictuala permanenta.
 
Cei care vor urmari videoclipul sau acest reportaj al CNN-ului isi vor da seama ca despre situatia din Palestina s-au spus multe neadevaruri. Oare de cat sadism mai este capabila rasa umana?


Sursa: Glasul-Moldovei.blogspot.md / Imagini CNN

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Sonda de la Pungesti a inceput deja sa ucida?

vin mai 23 , 2014
Sonda de la Pungesti a inceput deja sa ucida? Conform celor de la activenews.ro un muncitor deja ar fi murit la sonda celor de la Chevron aflata la Pungesti. Din anumite surse cei de la activenews.ro au aflat ca muncitorul ar fi murit in cursul zilei de ieri. Mai multi martori […]
Sonda gaze de sist

Poate vă place și:

libris.ro