China refuza porumbul modificat genetic importat din SUA

Nu mai este nici un secret pentru nimeni ca pentru SUA piata uriasa chineza reprezinta o tinta pentru marfurile sale de export din agricultura. Insa in ultimul timp China refuza aproape tot porumbul importat din SUA neaproband varietatile de porumb modificate genetic.

Din aceasta cauza China si-a intors atentia catre alte piete si a inceput sa importe cereale din Ucraina. Conform agentiei chineze de stiri Xinhua , in anul 2013 nu mai putin de 600 de tone de porumb modificat genetic importat din SUA a fost respins de catre autoritatile chineze. Astfel, in ultimii ani SUA inregistreaza un declin major al vanzarilor de cereala in China.

China refuza porumbul modificat genetic importat din SUA

Guvernul chinez a demarat un program prin care a fost de acord sa finanteze 3 miliarde de dolari pentru proiecte de agricultura in Ucraina, asigurandu-si in acest mod rezerva strategica de produse agricole si reducand semnificativ dependenta de importurile din SUA , care au incercat in ultimul timp sa impuna produse agricole modificate genetic pe piata chineza.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Ucraina poate exporta 18 milioane de tone de porumb fiind astfel al treilea mare exportator de cereala dupa SUA si Brazilia. In China exista o reticenta mare impotriva produselor modificate genetic asa ca SUA inregistreaza pierderi uriase.

Deja politica satanista a celor de la Mosanto si Syngenta se dovedeste a fi o politica paguboasa. Aceste corporatii sunt rautatea si lacomia intruchipata. Dupa ce ca-ti otravesc hrana se asteapta sa le si mai platesti ca te ucid cu buna stiinta. In SUA , acolo unde s-au efectuat de-a lungul timpului studii asupra alimentatiei cu produse modificate genetic s-a dovedit ca au un impact foarte negativ asupra sanatatii umane.

Sursa :

[1] www.businessweek.com

[info]Statul in secolul XXI. Modelul chinez, de Dan Tomozei[/info]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Soldati israelieni care omoara tineri palestinieni, surprinsi de CNN

vin mai 23 , 2014
Soldati israelieni care omoara tineri palestinieni, surprinsi de CNN Conflictul din Israel e vechi si pare ca nu se va termina niciodata. Dar acolo se intampla si atrocitati care nu ar trebui sa se intample. Cei de la CNN au surprins cum soldatii israelieni omoara prin impuscare tineri palestinieni cu […]
Soldati israelieni care omoara tineri palestinieni surprinsi de CNN

Poate vă place și:

libris.ro