libris.ro

MRU, spune drept, iar ai mancat Kobe stricata?

MRU, spune drept, iar ai mancat Kobe stricata?

Mihai Razvanu Ungureanu face el ce face si socheaza din nou. Dupa socurile pe care premierul unguent, alifie, si vita Kobe ni le-a administrat mancand banii de pensii si salarii acum cred iar a inceput sa consume carne de vita Kobe.

Numai ca acum fiind stramtorat din cauza faptului ca nu mai este conectat la bugetul de stat e posibil sa-l fi inselat putin macelarul si sa-i fi vandut carne de vita alterata. MRU vrea ca nici mai mult nici mai putin ca: ” De data asta, revoluţia sa înceapa din Moldova„. 

Linisteste-te mai baiatule, o fi fost carnea de vina, o fi fost alterata dar lasa ca o scoatem noi la capat, gasim noi o solutie sa te dezintoxicam. Poate te mai ducem iarasi putin pe la Zidul Plangerii, iti pui chipa pe cap si te dai cu capul de zid pana iese lucrul rau din tine.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


MRU, spune drept, iar ai mancat Kobe stricata?

Cum adica mai baiatule sa inceapa revolutia din Moldova? Si de ce te plangi matale ca te face lumea evreu, bungur si mason? Oare ai inceput sa halucinezi de la vita Kobe? Oare n-ar fi timpul sa-ti schimbi regimul alimentar? Se pare ca acest regim pe baza unguent, alifie si stropit din belsug cu mult alcool si tigari dauneaza grav sanatatii.

La inceput am crezut ca suferi doar de o intoxicatie alimentara usoara dar cand ai inceput sa vorbesti despre cat de nociv a fost comunismul in Moldova tocmai tu care ai fost sef UTC-ist si care la asa zisa revolutie din ’89 stateai cu sprancenele ridicate si-ti bifai colegii studenti care manifestau impotriva comunismului ca mai apoi sa stii pe cine sa torni, apoi ne-am dat seama de fapt lucrurile sunt mult mai grave si ti s-a urcat la cap, prin urmare suferi si de halucinatii.

[textblock style=”1″]Iti dam un sfat gratuit, care nu te costa nimic, lasa-te de experimente politice, de experimente sociale si nu mai incerca sa ne duci cu zaharelul. Se spune de multe ori ca esti ceea ce mananci. Apoi daca stam sa ne gandim la ce-ai mancat dumneata ca fost UTC-ist si la ce mananci si acum  sincer ne e rusine sa spunem ce esti![/textblock]

Sursa: Glasul-Moldovei.blogspot.md

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info