PSD inseamna FSN, FSN inseamna PCR

PSD inseamna FSN, FSN inseamna PCR

Revolutia romana din 1989 a fost o revolutie furata de cei care vor acum sa conduca din nou aidoma unui partid stat , autoritar , fara opozitie si fara reguli democratice. Romanii au fost manipulati de imediat de dupa momentul decembrie ’89 si pana in zilele noastre.

Romania a pornit pe un drum gresit „indrumata” de catre un tradator de tara care ar fi trebuit sa plateasca pentru crime impotriva umanitatii dar care insa are o inexplicabila imunitate si isi cauta linistiti de crescut carlani politici si de planificat noi „perestroice”.

PSD inseamna FSN, FSN inseamna PCR

[one_half]
Portable Fruit Apple Peeler with Stainless Blade (Green) – $7.54
[/one_half]Esalonul doi al comunistilor , umbrele , au pus la cale distrugerea Romaniei in acei ani de la inceput. Romania nu a avut nici o clipa libertatea in mainile ei proprii. Tot ce s-a desprins din FSN inseamna de fapt tot ce au vrut romanii sa uite si nu mai vada in viata politica a acestei tari.
 
Aceasta magarie numita FSN a fost planificata cu mult inaintea inlaturarii lui Ceausescu si a beneficiat din plin de sprijinul structurilor si institutiilor de toate tipurile , cu alte cuvinte FSN a fost sprijinita chiar de aparatul de stat si deci primele aleferi din Romania numai democratice nu au fost.

 
Corect ar fi fost ca dupa inlaturarea lui Ceausescu sa se decida printr-un referendum la nevoie daca se revine sau nu la forma de guvernamant anterioara venirii regimului comunist la conducerea Romaniei. Indiferent ce ar fi ales cetatenii Romaniei la acel referendum ar fi fost democratic.
 
Romanii nu voiau atat de mult sa scape doar de Ceausescu ca persoana cat de sistemul pe care ei il asociau cu Ceausescu. Romanii voiau sa scape de comunism, de ciuma rosie, mai ales de cea bolsevica, asta care s-a dovedit ca distrus incet dar sigur, Romania.
 
Strainii nu ne inteleg, de fapt ei nici nu fac eforturi prea mari sa ne inteleaga. Totusi pana si ei se intreaba daca revolutia noastra nu a fost o farsa , daca nu a fost o conspiratie a unor comunisti impotriva altor comunisti. Cu alte cuvinte daca nu a fost o lupta pentru ciolan , destul ca asemanatoare cu luptele pentru ciolan de astazi.
 
Voi ce parere aveti ?
 
 
Surse :
 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.



Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info